CTR boost

CTR boost is oplossing om meer organische bezoekers op je website te krijgen. Onze CTR boost zorgt voor extra bezoekers vanuit Google en dit zorgt op zich voor een hogere ranking. De bezoekers kunnen we sturen vanuit elk land en uiteraard laten we ze via Google binnenkomen op je belangrijkste zoekwoorden.

Een CTR boost werkt echt

Verhoog je ranking door CTR boost. Ons systeem laat de SEO-bal aan het rollen gaan.
We sturen verkeer naar uw pagina, via de zoekresultaten voor uw zoekwoorden.

CTR boostHet bereiken van uw doelstellingen voor zoekmachineoptimalisatie gebeurt niet van de ene op de andere dag. Het verhogen van uw zoekmachine ranking vereist een goed doordachte strategie. U kunt uw SEO-doelen echter versnellen en uw resultaten sneller verbeteren. Hier zijn een paar belangrijke punten waarop u zich moet concentreren als het gaat om het verbeteren van de plaatsing van uw site in zoekmachines zoals Google.

CTR verhogen

De eerste stap bij het behalen van uw SEO-doelen is het verhogen van uw klikfrequentie. Dat gezegd hebbende, wat is CTR? Het is de verhouding waarin mensen op links naar uw site klikken. De meeste mensen associëren CTR met zoekmachines, maar het gaat eigenlijk om elke link waarop mensen klikken.

Het produceren van inhoud van hoge kwaliteit die mensen willen lezen en betalen voor advertentieruimte op zoekmachines zijn goede manieren om uw CTR te verhogen. Er zijn echter eenvoudigere manieren om het een boost te geven. Een pay-per-visit-service kan bijvoorbeeld een CTR boost  en het verkeer naar uw website vergroten door links en zoekwoorden te gebruiken die u opgeeft.

Bouncepercentage verlagen

Het bouncepercentage van uw website kan ervoor zorgen dat de positie op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines niet stijgt. Deze statistiek is het percentage mensen dat uw site bezoekt en vertrekt zonder andere pagina’s te bekijken. Een laag bouncepercentage betekent dat bezoekers op je website blijven hangen. Zoekmachines zien dit als een positieve statistiek, dus ze ranken uw site hoger in de zoekresultaten.

Een eenvoudige manier om het bouncepercentage van uw website te verlagen, is door deze sneller te laten laden via CTR boost . Mensen hebben de neiging om heel snel hun geduld te verliezen op internet. Als het te lang duurt om uw site te laden, zullen ze vertrekken voordat ze kunnen communiceren met de pagina’s, waardoor uw bouncepercentage effectief wordt verhoogd. Over het algemeen wilt u dat de pagina’s binnen een paar seconden worden geladen. U kunt dat bereiken door de afbeeldingsgrootte te verkleinen en browsercaching in te schakelen. Beide stappen kunnen seconden duren voordat uw website laadt.

Verbeter SEO met CTR manipulatie

Verbeter uw SEO ranking posities door het verhogen van de click-through van uw zoekwoorden via CTR boost  . De CTR is de SEO sleutelfactor die Google positieve gebruikerssignalen laat zien. Probeer het grootste woonnetwerk voor CTR manipulatie. Krijg echte klikken van Google zoekresultaten (SERP) om uw click-through-rate (CTR) en SEO website rankings te verhogen. Bot verkeer en organische klikken van CTR boost worden geregistreerd in de beste metriek tools.150 landen zijn beschikbaar.

CTR boost

Bestel websiteverkeer en verhoog je CTR

Voor 50 kliks per dag € 159 per maand
Voor 100 kliks per dag € 199 per maand
Voor 150 kliks per dag € 239 per maand
Voor 200 kliks per dag € 279 per maand
Voor 300 kliks per dag € 349 per maand
Voor 400 kliks per dag € 399 per maand
Voor 500 kliks per dag € 449 per maand
Voor 750 kliks per dag € 599 per maand
Voor 1000 kliks per dag € 699 per maand
Voor 1500 kliks per dag € 899 per maand
Voor 2000 kliks per dag € 1099 per maand
Voor 3000 kliks per dag € 1499 per maand
Voor 4000 kliks per dag € 1899 per maand
Voor 5000 kliks per dag € 2099 per maand

CTR boost

Verhoog de conversieratio van de website

Om de SEO op uw site te verbeteren, moet u weten hoe u de conversieratio kunt verhogen. Deze statistiek is nog een andere factor waarmee zoekmachines rekening houden bij het weergeven van resultaten. Het is het percentage mensen dat een gewenste actie onderneemt wanneer ze uw website bezoeken.

Als u bijvoorbeeld een online winkel heeft, is de conversieratio het aantal mensen dat goederen bij u koopt. Het verwijst echter niet alleen naar de verkoop. Het bestaat uit elke actie die u bezoekers op uw site wilt laten uitvoeren. Stel dat u een website heeft die erop gericht is mensen gratis software te laten downloaden. Uw conversieratio wordt gebaseerd op het aantal mensen dat de software bezoekt en downloadt.

Het versterken van de call-to-action en het wegnemen van afleiding op uw website kan de conversieratio verhogen. Een goede conversieratio ligt rond de 2% tot 3%. Helaas hebben veel websites een percentage van rond de 0,01%, wat overeenkomt met slechts één gewenste actie per 1.000 bezoekers.

Lokale SEO verbeteren

Ten slotte is het bereiken van uw doelen vaak gemakkelijker wanneer u de lokale SEO verbetert. Dit verwijst naar het targeten van mensen in een specifiek gebied, zoals een stad of staat. Als je een dienst of goederen aanbiedt aan mensen in een bepaald gebied, dan helpt het niet veel om bezoekers te krijgen van mensen buiten dat gebied. In feite zal het waarschijnlijk uw conversie- en bouncepercentages verlagen.

Het kan helpen om geotargeted zoekwoorden te gebruiken, zoals de naam van het gebied dat u target. Ook kunnen speciale services het verkeer naar uw website vergroten vanaf elke plaats ter wereld die u opgeeft. Deze methoden kunnen de positie van uw lokale zoekmachineresultaten verbeteren.

Contacteer ons

Heb je vragen over een CTR boost  bel ons vrijblijvend op +32 495/21 45 83. Wij zullen uw uitleggen hoe je de CTR verhogen via CTR boost. Een geloof ons het werkt echt binnen een paar weken zal je beginnen stijgen in Google. Dit is ook normaal want Google plaatst websites met een hoog verkeer altijd hoger. CTR boost  zorgt hiervoor!