Google website bezoekers kopen

Google website bezoekers kopen?  Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt voor organisch verkeer en is sterk gebaseerd op zoekwoorden. Linkbuildingexperts staat alle zoekwoorden toe die u nodig heeft om te slagen. Creëer en verfijn een schat aan opties om uw online aanwezigheid te vergroten.

We leveren verkeer van hoge kwaliteit om aan al uw behoeften te voldoen. Als u op zoek bent naar grote aantallen, kunnen we miljoenen bezoeken per maand leveren. Conversies nodig? We kunnen garanderen dat echte, 100% menselijke bezoekers naar uw website worden gestuurd.

U website mag goed geoptimaliseerd zijn, u website mag goede kwaliteits backlinks hebben … Dit is niet genoeg meer om de concurrentie voorbij te steken de dag van vandaag.

Wat je nodig hebt zijn bezoekers, bezoekers, bezoekers die organisch vanuit Google op je site binnenkomen (dit zal je CTR verhogen). Google waardeert websites en pagina’s met een hogere CTR meer… Google website bezoekers kopen? Doe het en u zal hoger ranken!

Het genereren van verkeer naar uw website verbetert de positie in zoekmachines zoals Google, hoe meer bezoeken uw website krijgt en hoe gemakkelijker en sneller ernaar wordt verwezen. U kunt dan streven naar de eerste positie in zoekmachines op basis van de trefwoorden die verband houden met uw activiteit. Het is natuurlijk een aanvullende oplossing, je zult je site correct moeten optimaliseren zodat deze voldoet aan de referentienormen opgelegd door Google.

Google website bezoekers kopen – Linkbuildingexperts

Om in de Top van Google te staan, hebben websites verkeer nodig. Sites met veel verkeer trekken gemakkelijk de aandacht, terwijl sites met weinig verkeer waarschijnlijk niet ver komen. Als u geïnteresseerd bent in het maximaliseren van uw potentieel, is het inzetten van verkeer een cruciale stap naar succes. De voordelen van het verhogen van de bezoekersaantallen kunnen een exponentiële stijging opleveren. De organische verkeersbot van Linkbuildingexperts kan dit voor uw website mogelijk maken.

Verkregen door zoekmachines via algoritmen in plaats van betaalde advertenties, vergroot organisch verkeer de kans op potentiële zaken aanzienlijk. In wezen is het een eenvoudige en moeiteloze manier om de meest efficiënte respons voor uw geld te creëren. Met onze organische verkeersbot verbetert u uw organische webverkeer, zoekmachine ranking en zichtbaarheid. Bij SparkTraffic gebruiken we een aantal middelen om dit mogelijk te maken.

U kunt Google, Bing, Yahoo of een andere zoekmachine kiezen om het verkeer vandaan te halen.

Gebruik uw zoekwoorden om het verkeer er natuurlijker uit te laten zien, we staan ​​alle zoekwoorden toe die u nodig heeft.

Wij zijn ’s werelds eerste en enige crowd-sourced zoekplatform waar website-eigenaren en marketeers gericht websiteverkeer kunnen kopen om de SEO-ranglijst te verbeteren. We betalen onze pool van meer dan 100.000 clickers om uw zoekwoorden te doorzoeken en uw website te bezoeken, waardoor echt organisch zoekverkeer wordt gegenereerd en uw SERP-klikfrequentie (CTR) wordt verhoogd.

Onze clickers installeren een browserextensie waarmee we hun gedrag kunnen volgen en controleren of ze uw klikopdrachten voltooien.

Gebruikers zoeken naar uw zoekwoordgroep op Google, zoals elke natuurlijke zoeker zou doen. Vervolgens scrollen ze naar beneden en navigeren ze door de pagina’s met zoekresultaten totdat ze uw site hebben gevonden. Ze klikken op uw URL om uw site te bezoeken. Eenmaal op uw site zullen ze op en neer scrollen en ongeveer 60 seconden op de pagina blijven. Als u wilt, kunt u een tweede interne pagina opgeven die ze op uw site kunnen bezoeken. Ze zullen op geen enkel moment op de terugknop klikken. Als ze klaar zijn, verlaten ze het tabblad, zonder terug te keren naar Google.

Kies de zoekwoorden en het land van waar we traffic moeten sturen

Ons Google website bezoekers kopen systeem richt zich op specifieke demografische gegevens om bepaald verkeer te vergroten. Bovendien kunt u met Linkbuildingexperts resultaten op maat maken. Dankzij onze Bounce Rate Control en andere aanpasbare functies is ons verkeer niet te onderscheiden van echte bezoekers.

Onze nieuwste generatie intelligente verkeersbots is een klasse apart. Onze bot vermijdt op intelligente wijze advertentielinks op uw website, zodat uw statistieken onverdund zijn en u geen gebruiksvoorwaarden schendt.

Google website bezoekers kopenGegarandeerde resultaten in uw Google Analytics

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. We garanderen dat al uw verkeer van Google website bezoekers kopen zichtbaar is en u kunt dat controleren in Google Analytics om er zeker van te zijn dat we leveren waarvoor u betaalt.

Google Analytics en andere analyseprogramma’s tellen een bounce als elke sessie van één pagina. Als onze clickers uw site bezoeken, slechts op één pagina blijven en vervolgens vertrekken, wordt dat als een bounce geteld.

Het goede nieuws is dat u een tweede URL aan uw bestelling kunt toevoegen (zonder extra kosten). Onze clickers bezoeken de tweede URL nadat de timer voor de eerste URL is afgelopen, en Google Analytics beschouwt dit bezoek niet langer als een bounce.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te weten dat het bouncepercentage *geen* SEO-rangschikkingsfactor is. Zie dit artikel voor meer. (Samenvatting van het artikel: Google Zoeken gebruikt geen Google Analytics-gegevens en weet niet eens of er een bounce heeft plaatsgevonden. Het bouncepercentage van uw site heeft geen invloed op uw SEO-ranglijst.)

“Verloving”is echter een factor. Als onze clicker op jouw resultaat klikte en vervolgens meteen Terug naar de SERP’s klikte, zou dit niet helpen, omdat Google Zoeken dit zou registreren als lage betrokkenheid. Maar dat is niet wat er gebeurt. In plaats daarvan blijft de clicker minimaal 1-2 minuten op uw site. Als de tijd om is, wordt het browsertabblad automatisch gesloten — de clicker klikt NOOIT op de knop ‘TERUG’. DAN moeten ze nog 30-60 seconden wachten voordat ze aan hun volgende klikvolgorde beginnen, wat in een nieuw browsertabblad wordt gedaan. Google Zoeken kan registreren dat dezelfde bezoeker is teruggekeerd, maar de bezoeker gebruikt een nieuw tabblad en er zijn ten minste 90-120 seconden verstreken sinds de laatste zoekopdracht. Zo is uw klikfrequentie verhoogd en blijft het betrokkenheidssignaal sterk, ondanks wat Google Analytics mogelijk laat zien.

U zal duidelijk de bezoekers zien verschijnen in je Google Analytics en de Google Seacrh console. De bezoekers komen uit het land die jij kiest en komen organisch via Google op je website op de zoekwoorden die jij kiest. Onze manier van werken is een kwalitatieve klik (bezoeker vanuit Google). Het systeem komt op je site zal wat scrollen enkele pagina’s bezoeken en 90 tot 120 seconden op je website blijven. Onze manier van werken zorgt voor een lage boucherate en zal je CTR verhogen. Hoe meer unieke organische bezoekers hoe hoger je na een tijdje zal ranken op je zoekwoorden. Of je het nu geloofd of niet, zo werkt Google nu eenmaal.

Werkt Geo-Targeting met de nieuwe Google Analytics v4?

Ja, maar u moet professionele projecten gebruiken, aangezien de nieuwe Google Analytics unieke residentiële IP’s vereist voor de juiste geografische targeting.

Zal het verkeer mijn lokale Alexa-ranglijst verbeteren? Lokale Alexa Rank heeft unieke residentiële IP’s nodig, dus als je wilt dat de Rank wordt verbeterd, overweeg dan om onze professionele projecten te gebruiken. Voor alleen Global Alexa Rank kunt u goedkopere Economy-versies gebruiken.

U kunt zoveel landen kiezen als u nodig heeft voor hetzelfde project. Maak meerdere selecties door de ctrl(cmd)-knop ingedrukt te houden terwijl u op de gewenste landen in de landenlijst klikt.

Is er voldoende verkeer beschikbaar vanuit mijn land? Ja, u kunt zoveel verkeer uit elk land kopen als u nodig heeft, en we garanderen dat u dit allemaal in uw eigen Google Analytics ziet als normaal verkeer.

Verkeersbots voor organisch verkeer

Google website bezoekers kopen biedt een groot aantal pakketten die zijn ontworpen voor alle budgetten. Of u nu een klein startend bedrijf bent of een grote professionele organisatie, wij hebben wat bij u past. Bovendien kunt u op verschillende manieren pakketten kopen, van maandelijkse tot jaarlijkse opties. We bieden ook een 100% geld-terug-garantie als je beloofde minimum rangschikking niet wordt bereikt.

Linkbuildingexperts kan elke hoeveelheid websiteverkeer leveren vanaf elke locatie naar keuze. Verbeter de parameters van het verkeer dat u nodig hebt, waaronder het bouncepercentage van de website, het retourpercentage, de sessietijd van bezoekers, het aantal paginaweergaven per websitebezoek, de taal van het verkeer.

Stel dat uw website veel pagina’s heeft of dat de pagina’s regelmatig veranderen. In dat geval kan Linkbuildingexperts automatisch de website-URL’s ophalen uit uw Sitemap of RSS-feed, zodat er elke keer een nieuwe pagina op uw website verschijnt. Het begint binnen enkele uren verkeer te krijgen.

Onze tarieven per maand voor meer verkeer vanuit Google

Voor 50 kliks per dag € 159 per maand
Voor 100 kliks per dag € 199 per maand
Voor 150 kliks per dag € 239 per maand
Voor 200 kliks per dag € 279 per maand
Voor 300 kliks per dag € 349 per maand
Voor 400 kliks per dag € 399 per maand
Voor 500 kliks per dag € 449 per maand
Voor 750 kliks per dag € 599 per maand
Voor 1000 kliks per dag € 699 per maand
Voor 1500 kliks per dag € 899 per maand
Voor 2000 kliks per dag € 1099 per maand
Voor 3000 kliks per dag € 1499 per maand
Voor 4000 kliks per dag € 1899 per maand
Voor 5000 kliks per dag € 2099 per maand

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is Alexa Rank?
Alexa Rank laat zien hoe populair je website is. Alexa.com houdt de verkeersmaatregelen van bijna alle websites bij en rangschikt ze dienovereenkomstig. De schattingen zijn meestal nauwkeurig en kunnen worden gebruikt om websites te vergelijken met betrekking tot het verkeersvolume.
2. Hoe Alexa Rank controleren?
U kunt uw actuele Alexa-rang altijd raadplegen op de officiële website: https://www.alexa.com/siteinfo
3. Wat is Alexa Traffic?
Alexa Traffic is gewoon het verkeer dat je Alexa Rank kan verbeteren. Houd er rekening mee dat de enige gegarandeerde manier voor alexa.com om verkeer naar uw website te zien, is door de bezoekersteller van alexa.com te installeren.
4. Hoe kan ik mijn Alexa Rank verbeteren?
Allereerst moet u de bezoekersteller van Alexa.com op uw website installeren. Lees de antwoorden hieronder voor meer informatie daarover.
Nadat de verkeersteller is geïnstalleerd, kunt u ons verkeer kopen om uw Alexa-ranglijst te verbeteren.
5. Hoe kan ik mijn Alexa-ranglijst in mijn land verbeteren?
Zodra je Alexa Rank Certified actief hebt voor je website, moet je ons verkeer kopen in de sectie Gegarandeerd verkeer, en !belangrijk! u moet Professionele verkeerspakketten gebruiken om de resultaten te garanderen.
6. Hoe kan ik de verkeersteller van Alexa.com installeren?
Ga gewoon naar https://www.alexa.com/plans , klik op het tabblad Certified Alexa Rank en kies de goedkoopste optie (op het moment dat het $ 19,99 was) en volg de instructies.
Houd er rekening mee dat na het installeren van Alexa’s verkeersteller, er een periode van 21 dagen is voordat je de rangorde kunt veranderen van geschat naar gecertificeerd, vergeet niet om de rang te wijzigen. Standaard toont Alexa.com de geschatte rangorde, zelfs als je Alexa Rank Certified actief hebt.
7. Hoe kan ik Alexa Rank Certified activeren?
Ga gewoon naar https://www.alexa.com/plans , klik op het tabblad Certified Alexa Rank en kies de goedkoopste optie (op het moment dat het $ 19,99 was) en volg de instructies.
Houd er rekening mee dat na het installeren van Alexa’s verkeersteller, er een periode van 21 dagen is voordat je de rangorde kunt veranderen van geschat naar gecertificeerd, vergeet niet om de rang te wijzigen. Standaard toont Alexa.com de geschatte rangorde, zelfs als je Alexa Rank Certified actief hebt.

 


Google website bezoekers kopen? Waarom krijgen we dikwijls de vraag. Linkbuildingexperts gebruikt echte mensen om naar uw zoekwoorden op Google te zoeken en vervolgens op uw vermeldingen te klikken, waardoor echt organisch verkeer naar uw website wordt geleid. Dit verhoogt de klikfrequentie (CTR) voor uw zoekmachineresultatenpagina (SERP), wat een zeer positief signaal voor SEO-rangschikking kan zijn.

“Bovendien zijn klikgegevens (de websitelinks waarop een gebruiker daadwerkelijk klikt) belangrijk voor het beoordelen van de kwaliteit van de pagina met zoekresultaten. Zoals Google’s voormalige hoofd van zoekkwaliteit Udi Manber getuigde:

De ranking zelf wordt beïnvloed door de klikgegevens . Als we ontdekken dat, hypothetisch gezien, 80 procent van de mensen op resultaat nr. 2 klikt en slechts 10 procent op resultaat nr. 1, komen we er na een tijdje achter dat, nou ja, waarschijnlijk is resultaat 2 degene die mensen willen . Dus we wisselen het af bij Google website bezoekers kopen.

Getuigenissen van Sergey Brin en Eric Schmidt bevestigen dat klikgegevens belangrijk zijn voor veel doeleinden, waaronder, het allerbelangrijkste, het geven van “feedback” over de vraag of de zoekalgoritmen van Google zijn gebruikers resultaten van hoge kwaliteit bieden.”

Heeft CTR invloed op rankings?

Een paar jaar geleden voerde Moz’s Rand Fishkin een CTR-casestudy uit die zijn site in minder dan 3 uur van #7 naar # 1 verplaatste door klikken naar zijn Google Search Engine Results Pages (SERP’s) te sturen.

Dit waren echte mensen, die echte klikken maakten. Dit was het eerste bewijs dat de klikfrequentie (CTR) een factor was die de SERP’s sterk kon verplaatsen.

Het gebruik van klik- en bezoekgegevens om resultaten te rangschikken is een zeer redelijke en logische zaak om te doen, en het negeren van de gegevens zou dwaas zijn geweest . […] Het is vrij duidelijk dat elke redelijke zoekmachine de klikgegevens van hun eigen resultaten zou gebruiken om terug te koppelen aan de ranking om de kwaliteit van de zoekresultaten te verbeteren. Resultaten waarop niet vaak wordt geklikt, moeten naar beneden zakken omdat ze minder relevant zijn, en resultaten waarop vaak wordt geklikt, bubbelen naar boven.’

Werkt  Google website bezoekers kopen echt om te stijgen?

Helaas zijn er geen garanties in SEO, tenzij je toevallig Google bezit. Er zijn talloze factoren die de positie van zoekmachines kunnen beïnvloeden. En realistisch gezien moeten de meeste sites hun inspanningen richten op traditionele SEO voordat ze zelfs maar nadenken over het gebruik van niet-traditionele technieken zoals SerpClix.

Dat gezegd hebbende, er is veel bewijs dat CTR-manipulatie effectief kan zijn, dus Google website bezoekers kopen is zeker aan te raden.

Hoewel backlinks en inhoud de dominante factor in SEO blijven, lijkt Google de afgelopen jaren op weg te zijn naar signalen van gebruikersfeedback, zoals betrokkenheid, retentie en bouncepercentages.

We zijn van mening dat Google zich zal blijven afzijdig houden van externe signalen zoals backlinks en zich meer zal richten op signalen van gebruikerservaringen. Dit lijkt al gedaan te zijn met YouTube: video’s werden vroeger gerangschikt op basis van duimen omhoog, aantal weergaven en reacties. Nu draait het allemaal om gebruikerservaring. Als iemand de video onmiddellijk verlaat, scoort deze lager. Als ze de volledige weergave bekijken, scoort deze hoger. Wij zijn van mening dat dezelfde factoren worden toegepast in de SERP’s (pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines).

Alle SEO-inspanningen kunnen een risico-element met zich meebrengen. Sommige technieken zijn zeker riskanter dan andere. SerpClix maakt gebruik van echte menselijke clickers, dus we denken dat het gebruik van onze service om SEO-verkeer te kopen veel minder riskant is dan het proberen om geautomatiseerde of gerobotiseerde klikmethoden te gebruiken. Maar zoals bij alle SEO-strategieën is er een risico omdat het algoritme van Google onbekend is en op elk moment kan worden gewijzigd. Dat gezegd hebbende, is het onwaarschijnlijk dat het gebruik van SerpClix tot enige vorm van boete leidt, anders zou het gemakkelijk zijn om de websites van concurrenten te straffen.

Google website bezoekers kopen? Bel ons +32 495 21 45 83.