Home

Linkbuilding gezocht? Met Uw website bovenaan in Google™ staan? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Link building is dé bepalende SEO-factor om hoger te zoekresultaten van Google™ & Bing™ te komen in combinatie met de SEO-optimalisatie van uw websitepagina’s.

 

Wat is link building?

Link building is ervoor zorgen dat andere websites een link leggen naar jouw website om zo je website “populair” te maken voor Google™ en Bing™. Je kunt een link vanuit een ander website vergelijken met een uitgebrachte stem op je website. Hoe meer mensen een link leggen of ‘stemmen’ op  jouw website, des te ‘populairder’ jouw website wordt voor Google™.

Op deze manier kan Google™ interpreteren welke website internetsurfers interessant vinden. Zo gaat Google™ een populaire website (wie meer links – stemmen heeft) een hogere positie geven in de zoekresultaten als een minder populaire website. Uiteraard onder voorwaarde dat deze links ook van andere relevante websites komen voor uw activiteit.

Link building is dé bepalende factor om uw website hoog in de zoekresultaten te krijgen… en tegelijkertijd ook de moeilijkste.

Hoeveel websites ga je bereid vinden om een link naar jouw website op te nemen?

Linkbuildingexperts zorgt voor deze onmisbare factor.

Linkbuildingexperts bouwt via zijn netwerk van kwalitatieve websites aan een ondersteunende link building.

 

Welke diensten leveren wij?

Linkbuildingexperts is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw Google positie. Wij zorgen ervoor dat uw website interessant wordt voor Google, hierdoor stijgen uw posities binnen de Google zoeklijsten. Met onze pakketten garandeert ons team een stijging van uw website binnen de Google zoekresultaten.

Onze prijzen

Jaarovereenkomst

Link building 5 woorden

Een pakket van relevante links naar uw website op 100 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 50 contentlinks of blog posts over uw website € 160/maand (excl. BTW)

 

Link building 10 woorden

Een pakket van  relevante links naar uw website op 200 homepage links op  verschillende domeinen per jaar + 100 contentlinks of Blog posts over uw website.

€ 300/maand (excl. BTW)

 

Link building 15 woorden

Een pakket van relevante links naar uw website op 300 homepage links op  verschillende domeinen per jaar + 150 contentlinks of Blog posts over uw website.

€ 420/maand (excl. BTW)

 

Link building extra woord  € 35/maand

 

Eénmalige betaling = – 15% korting

 

Hoe pakt Linkbuildingexperts linkbuilding aan?

Koopt u een van onze linkbuilding pakketten dan bepalen we samen welke zoekwoorden het best ondersteund worden. Wij hebben absoluut geen inloggegevens van uw website nodig en we komen dus niet in de back-end van uw site. Alleen een URL van uw website is al voldoende voor ons. Hierdoor komen wij nooit in aanraking met uw bedrijfs- en/of klantengegevens en kunnen wij nooit uw website aanpassenBinnen ons team hebben wij tekstschrijvers die zich bezighouden met de blogs plaatsen. Deze mensen schrijven mooie artikelen over bijvoorbeeld uw product of dienst. Deze blogs worden SEO proof geschreven en bevatten minimaal 500 woorden. In de blogs worden linkjes aangebracht naar de URL die u hoger in Google wil laten scoren. Daarnaast ontwikkelen wij websites op maat relevant aan uw producten en diensten. Op deze websites komt de link te staan die uw zoekwoorden en website zullen ondersteunen. Hierdoor stijgen de uitgekozen zoekwoorden in de Google zoekresultaten. De websites die we aanmaken hebben minimale domeinwaarde van DA 30  en DR 40+(!), waardoor uw website veel interessanter gaat worden voor de Google zoekmachine.

Wat houden onze backlinks in en waarom zijn deze zo belangrijk?

Onze backlinks komen van beveiligde websites om zo spam links te voorkomen. Bovendien hoeft u nooit wat toe te voegen of te veranderen aan uw eigen website wat met onze SEO campagne te maken heeft. Backlinks zijn externe links van andere websites die leiden naar uw eigen website. Deze links zijn zeer belangrijk, omdat dit wat zegt over de populariteit van uw website. Hoe meer backlinks uw website heeft hoe beter. Onthoud wel dat het niet alleen draait om kwantiteit, maar ook om kwaliteit! Wanneer uw website veel spam backlinks bevat blokkeert Google uw website automatisch van hun zoekresultaten. Dat scenario wilt u absoluut voorkomen! Onze backlinks zijn absoluut 100% spam proof en komen van sites met een minimale DA van 30+ en een DR waarde van 40+(!). Deze websites zijn allemaal beveiligd en kunnen totaal geen schade toebrengen aan uw website. Ook voegen wij alleen branche gerelateerde backlinks toe aan uw website waardoor uw domeinwaarde extreem zou toenemen. Wij willen het beste voor u en uw bedrijf en daarom werken wij alleen met linkjes die extreem goed samenwerken met het Google algoritme.

Waarom is SEO belangrijk voor uw bedrijf?

Hoger komen in Google moet essentieel zijn voor een bedrijf. Tegenwoordig wordt er bijna alleen nog maar gebruik gemaakt van Google. Voorheen bekeken mensen de advertentie pagina’s van kranten en andere niet digitale kanalen. Vandaag de dag  zijn mensen veel sneller geneigd om toch even snel hun zoekwoord door de zoekmachines van Google te halen. Meestal bekijken mensen dan alleen de eerste en soms de tweede pagina, puur omdat het anders te veel moeite kost. Want zeg nou zelf, u kijkt vaak ook niet veel verder. Wanneer uw bedrijf op de derde pagina te vinden is zullen er misschien een paar mensen op uw website klikken, maar dat is niet de ideale situatie. De ideale situatie houdt in dat wanneer mensen op Google zoeken naar een bepaald zoekwoord wat relevant is voor uw bedrijf, u dan ook bij de top van de eerste pagina hoort. Hierdoor gaan mensen uw website veel meer voorbij zien komen en krijgt u veel meer bezoekers op uw website. Uiteindelijk zou dat ervoor zorgen dat uw verkoop toeneemt. Wij kunnen voor deze ideale situatie zorgen!

 

 


 

Waarom heb je linkbuilding nodig?

Waarom heb je linkbuilding nodig is een zeer veel voorkomende vraag die ik vrij vaak wordt gevraagd uit mijn e-mailnieuwsbrief en bloglezers. linkbuilding is een van de belangrijkste componenten van zoekmachine-optimalisatie en het goed maken is essentieel. In feite wordt de waarde van het verbindingsgebouw gekwantificeerd door de kwaliteit van backlinks die naar uw website wijzen, die Google een indicator van populariteit beschouwt. Dus, hoe belangrijk is het echt? De waarde van Link-gebouw aan u als webmaster wordt gemeten aan het aantal links die naar uw site wijzen, evenals het aantal sites die terugkeren naar de uwe. Links zijn van twee typen: op een of andere manier.

One Way Links zijn links die u naar een andere website brengen. Ze noemden ook wederkerige links. Dit zijn het soort dat je van andere websites krijgt. Dit soort link-bouwservice wordt over het algemeen beschouwd als minder waardevol omdat u slechts één kans krijgt om een goede indruk te maken. Dus, als iemand toevallig uw site vindt en hij of zij wil terugbinden, dan moet je een goede reden geven – misschien schreven ze een geweldige beoordeling over je site of zagen ze iets interessants op je site.

linkbuildingTweeweglinks, aan de andere kant, zijn links die u naar een specifieke pagina op een website brengen die mogelijk niet uw link opgenomen in zijn pagina’s. Dit soort link-bouwservice is meer tijdrovend omdat je meerdere links moet maken, maar meestal, als de site een hoog verkeer van bezoekers heeft, kunnen ze je link op hun pagina gewoon plaatsen zonder je ervoor te laden. Je kunt dit ook zelf doen, hoewel dit meer werk kost dan het maken van eenrichtingsverbindingen omdat je meer moet leren over trefwoordmarketing. Er zijn softwareprogramma’s beschikbaar die u kunt gebruiken om de creatie en beheer van deze links te automatiseren.

Op het gebied van internetmarketing verwijst linkbuilding naar activiteiten die gericht zijn op het stimuleren van het nummer en de kwaliteit van uitgaande links voor een website met de bedoeling om de site of pagina naar de bovenkant van de belangrijkste zoekmachines te verhogen. Links zijn belangrijk voor SEO (Zoekmachineoptimalisatie) omdat ze aangeven op de belangrijkste zoekmachines die uw website-inhoud van een hoge standaard is en daarom betrouwbaar is. Link-gebouw wordt bereikt via het wederzijdse verbindingsgebouw, waarbij twee partijen aanbieden om met elkaar te koppelen aan de voorwaarde dat elke link wordt gevolgd door een andere koppeling van een andere site enzovoort. Dit proces heeft een aanzienlijke impact op de zoekmachines, omdat de zoekrobots deze sites als inkomend beschouwen en zo hoger zullen rangschikken.

Er zijn een aantal manieren om een Toppositie voor uw website te bereiken, en elke manier heeft een effect op de ranglijst. De meest effectieve manieren zijn om relevante zoekwoorden te kopen van een zoekmachine marketingbedrijf en vervolgens op hen bieden op populaire zoekmachines zoals Yahoo of Google. De beste links zijn afkomstig van bedrijven die producten aanbieden, zoals boeken of elektronische goederen. Deze bedrijven kunnen betalen om relevante artikelen te hebben gepost of beoordelingen geschreven over hun product op relevante locaties, waardoor de bezoeker het product gemakkelijker kan vinden. Bedrijven kunnen ook mappen en aanbieden creëren om de producten van hun bedrijf in deze mappen op te nemen als de mappen gerelateerd zijn aan hun producten. De bezoeker kan dan een kans krijgen om de producten rechtstreeks van de website van het bedrijf te kopen.

Een andere manier om linkbuilding te gebruiken is om zoekkoorden te maken die zoekmachines kunnen gebruiken om de pagina’s op uw site te lokaliseren. Het proces is vergelijkbaar met die gebruikt wanneer iemand klikt op een link op iemand Elsses-site; Zoekstrings moeten dynamisch zijn. Als de originele tekst is gewijzigd, dan zal dit de manier veranderen waarop de zoekrobots uw site indexeer. Het proces wordt vaak aangeduid door de termen Dynamic Link-gebouw of RSS-feeds.