linkbuilding advies

Linkbuilding advies nodig? Om je concurrenten in Google te verslaan is SEO alleen niet meer genoeg. Je hebt backlinks nodig van andere websites om hoog te ranken in zoekmachines. Maar let op niet alle linkbuilding is goed of werkt! Bij ons kun je op je 2 oren slapen, onze experts brengen je bovenaan in Google via de Multi Tier linkbuilding techniek.

Linkbuilding advies van experts

Linkbuilding advies van linkbuildingexperts.be bied u Hoge kwaliteit backlinks om zeer relevante website. Ons kantoor is vertrouwd door SEO agentschappen, webdesigners en bedrijven over heel de wereld.  Op zoek naar een snelle, hoogwaardige en betrouwbare backlinks kies dan voor ons kantoor en wij helpen u de Top te bereiken in Google.

Ons link building bedrijf ondersteunt SEO bureaus die link building diensten leveren, en in-house marketing teams over de hele wereld om geweldige resultaten in zoekmachines te krijgen.

We hebben een enorme inventaris van sites in eigen beheer, gebouwd sinds 2002, en kunnen link building diensten leveren voor De Belgische en Nederlandse markt alsook voor Internationale markten. De links die we plaatsen komen op relevante websites met een DA 50+, TF en CF 30 en een DR van 30/50 te staan.

Het is de hoge kwaliteit UK link building bureau dat u hebt gezocht om te helpen verhogen van uw organische rankings, en voor de juiste prijs ook!

Neem ons Linkbuilding advies aan en werkt met ons samen om een krachtige Multi Tier formule linkbuilding te verkrijen. Wij zijn een link building bureau dat wordt vertrouwd door andere bureaus die net zoals wij topkwaliteit willen leveren aan hun klanten!

Linkbuilding advies

Wat is Link Building?

Link building is de praktijk van het koppelen van een webpagina naar een andere webpagina met behulp van hyperlinks (ook wel bekend als links of backlinks). Links helpen webgebruikers meer inhoud te vinden die nuttig voor hen kan zijn. Google gebruikt links om inzicht te krijgen in de surfgewoonten van gebruikers op het web. Populaire inhoud wordt meestal vaker gelinkt en daarom kan Google die inhoud hoger rangschikken voor relevante trefwoorden.

Wat is Multi Tier linkbuilding?

Simpel gezegd, tiered link building is het proces van het bouwen van backlinks naar uw backlinks. Het idee is dat u autoriteit kunt produceren en PageRank aan uw webpagina kunt doorgeven door gelaagde links in bulk te creëren en te bouwen, met uw webpagina aan het eind van de keten. Het opbouwen van gelaagde links wordt over het algemeen gezien als een zwarte hoed SEO techniek, maar voordat we er een oordeel over vellen, laten we eerst de theorie uitleggen door de “lagen” af te splitsen.

Eerste niveau van links

Laten we zeggen dat je een pagina op uw site die je wilt goed te rangschikken: Webpagina 1A.

Je maakt een aantal links naar webpagina 1A vanaf andere webpagina’s: Webpagina’s 1B, 2B en 3B.

Het doel hier zou normaal gesproken zijn om links te verdienen van relatief hoge kwaliteit en relevante inhoud van betrouwbare sites.

Wat voor soort links zijn dit?

Wij werken niet via blog links, zoals wordpress.com of blogger.com… Onze Tier 1 links komen op websites die gaan over uw producten, diensten of activiteiten.  Deze links zijn afkomstig van relevante hoogwaardige websites. Dit is het eerste niveau.

Tweede niveau van links

Vervolgens maken we een tweede niveau van links naar deze eerste niveau links. Dus we bouwen 10-20 of meer links naar elke webpagina 1B, 2B en 3B. De hoeveelheid van deze links zal de autoriteit van je eerste tier links verhogen, waardoor de autoriteit van je originele inhoud wordt verhoogd.

Wat voor soort links zijn dit?

Deze links van het 2 de niveau, de Tier 2 links dus komen opnieuw op websites die gaan over uw producten, diensten of activiteiten (pagina’s dus met veel door gebruikers gegenereerde inhoud). We gaan hier zoveel mogelijk links te bouwen, terwijl we toch een zekere mate van relevantie en context behoudt.  Dat is je tweede niveau.

Derde niveau van links

Zodra dit tweede niveau van links op zijn plaats is, ga we naar het derde niveau, dat volledig over kwantiteit gaat. Het doel hier is om zo veel mogelijk links te bouwen naar uw tweede tier links, ongeacht waar ze vandaan komen. In deze fase van het proces wordt meestal gebruik gemaakt van geautomatiseerde linkbuilding tools, omdat de werklast te groot wordt voor ons.

Dus om het samen te vatten, we zullen zeggen dat je 300 derde tier links hebt die wijzen naar 50 webpagina’s in je tweede tier.

Deze 50 webpagina’s in je second tier verwijzen naar drie webpagina’s in je first tier.

En die drie webpagina’s in je eerste tier wijzen allemaal naar je originele content, webpagina 1A.

Wat is een Link Building Service met advies?

Linkbuilding advies is een dienst waarbij een bedrijf met linkbuilding en SEO expertise websites vindt die door uw doelgroep worden bezocht en links naar uw website op relevante pagina’s plaatst. Dit kan worden bereikt door het bevorderen van uw web content door middel van handmatige backlinks naar relevante sites. Linkbuilding advies zoals deze kunnen een positief effect hebben op uw zoekmachine rankings en vervolgens op uw website verkeer.