Linkbuilding adviseur

Linkbuilding adviseur nodig? We weten allemaal dat meer backlinks zorgt voor hogere rankings. Maar zelf links bouwen is niet altijd makkelijk.

Linkbuilding adviseur Vlaanderen

Elke site moet

Relevant zijn voor uw niche
Bestaande getuigenissen hebben
Eigenlijk een product / dienst die u gebruikt
Begin dus met het maken van een lijst van tools/producten/diensten die je al gebruikt in je business.
Als je moeite hebt om op ideeën te komen, kun je een beetje vals spelen.

Kijk naar welke andere hulpmiddelen en diensten mensen in jouw niche gebruiken….

Hier zijn enkele zaken om in het achterhoofd te houden bij het samenstellen van je pitch:

Stel jezelf voor
Vertel hen hoe hun tool u heeft geholpen
Vermeld specifieke resultaten
Vraag hen of je een testimonial kan samenstellen
Hou het eenvoudig
Hou het kort, simpel en lief.
Stap 4 – Het schrijven van de perfecte testimonial
Het schrijven van de perfecte testimonial is vrij rechttoe rechtaan.

Linkbuilding specialist voor Vlaanderen en Nederland

Het is niet eenvoudig om een Linkbuilding adviseur t te vinden die sterke backlinks aanbied. Wij kunnen dit wel, onze websites die we gebruiken voor linkbuilding zijn allemaal DA 50 plus, DR 30 plus en een TF van 30. Links op deze websites worden door Google sterk gewaardeerd.

Meer dan 100 bedrijven in Vlaanderen en Nederland maken van onze dé diensten van Linkbuilding adviseur gebruik. Wij werken met vaste prijzen per maand, onze klanten krijgen alleen links op zeer relevante websites, we bouwen sterke homepage links in combinatie met blogs. Probeer vandaag onze Kwalitatieve linkbuilding uit en contacteer ons voor meer info.

Onze prijzen

De websites waar Linkbuilding adviseur links op plaats worden stuk voor stuk door ons zelf ontwikkeld. Iedere backlink staat op een zeer relevant website. De websites hebben een DA tussen 40 en 60, een DR 30 plus en TF van 30 plus. Al de links die we plaatsen voor onze klanten zijn van hoge kwaliteit en volledige 100 % Spam Proof.

Linkbuilding Bestellen

 

Linkbuilding adviseur

Tips van onze adviseurs

Hoe moet linkbuilding gebeuren? Onze Linkbuilding adviseur lijst een aantal punten op:

  • Onderzoek een onderwerp dat relevant is voor het onderwerp van uw website
  • Maak een artikel van hoge kwaliteit op uw website met 100% origineel onderzoek over het onderwerp
  • Verzamel het beste up-to-date advies over het onderwerp van andere experts
  • Citeer en link naar uw bronnen
  • Publiceer het artikel op uw website en in uw nieuwsbrief
  • Optimaliseer uw post voor featured snippets voor primaire trefwoordzinnen
  • Syndiceer uw blogbericht automatisch naar Twitter, Facebook en Linkedin om sociale activiteit te stimuleren
  • Houd het artikel bijgewerkt en publiceer het opnieuw wanneer het volgend jaar klaar is

Laat u bijstaan door een expert

Als u natuurlijke links wilt, creëer dan ‘Linkbuilding adviseur’, bv. pagina’s op uw website moeten een ‘bestemming’ zijn waar gebruikers mee bezig zijn Krijg links van echte sites om echte ‘domein autoriteit’ of beter gezegd ‘domein reputatie’ op te bouwen
Verkrijg links van websites met autoriteit in uw niche.Vind die kring van sites – de hub – waar autoriteiten in uw branche naar linken en van waaruit gelinkt wordt en denk na over hoe u erbij betrokken kunt raken

Maak je niet te veel zorgen over het “thema” van websites die naar jou linken, maar blijf uit de buurt van irrelevante sites alleen voor irrelevante links. In feite – af en toe van het onderwerp afwijken op uw blog kan leiden tot geweldige natuurlijke links van niet-gerelateerde sites

Bekijk de tactieken van uw concurrenten om links te verdienen en denk na over hoe u de betere strategieën die u vindt, kunt nabootsen. Tip van Linkbuilding adviseur, maak geen links alleen om links te maken, of om iemand anders na te doen

Word lid van sociale netwerken, niet voor de links zelf, maar om uw inhoud te laten opvallen bij de mensen die uw soort inhoud waarschijnlijk zullen delen, om uw persoonlijke netwerk op te bouwen, en om uw ‘Auteurschap’-signaal op te bouwen – die zult u nodig hebben voor de toekomst!

Verkrijg links van relevante sites, maar begrijp dat ELKE redactionele link een goede link is, ongeacht de pagina en site waar hij op staat (tenzij het een negatieve SEO aanval is natuurlijk)

Concentreer je op kwaliteitstechnieken en -strategieën om te voorkomen dat onnatuurlijke links in de toekomst worden opgemerkt in Google Search Console, die zullen worden gevolgd door sancties die – nou ja – voor altijd kunnen duren, afhankelijk van wat je hebt gedaan

Val andere webmasters niet lastig met link bedel emails en zeker niet zonder een goed stuk content voor hen, en bombardeer vrienden die je maakt op sociale netwerken niet met je verkoop boodschap
Link uit zonder nofollow links! Help anderen vandaag hun doelen te bereiken, en sommigen zullen jou in de toekomst helpen. Ik heb dat altijd een eenvoudige waarheid gevonden.
Geautomatiseerd of handmatig – als het eindresultaat een onnatuurlijke link is die je zelf hebt geplaatst, wil Google dat niet meetellen en kan het je bestraffen

Interne links zijn niet DE belangrijkste soort links, maar wel de beste plek om te beginnen. Zorg dat je site op orde is voordat je backlinks krijgt. Google waardeert een goede sitestructuur met veel tekstlinks die naar belangrijke pagina’s op uw site verwijzen.

Op kleinere sites geef ik de voorkeur aan een minimale site-brede navigatie en veel in content links (als je veel nuttige inhoud hebt), en beschouw ik de eerste link als prioriteit. Vergeet niet om vaak naar uw belangrijke pagina’s te linken, zodat u zeker weet dat de pagina’s in de eerste plaats worden gecrawld.

Houd het op grotere sites eenvoudig met beknopte anchor-tekst en eenvoudige, contextuele navigatiesystemen, zoals broodkruimel-navigatiesystemen.
Links op mainstream nieuwssites, en andere soorten autoriteit sites en online merken is de heilige graal in mijn mening – promotie, oude stijl. Ze zijn vertrouwd en hebben veel links naar hen. Dit type link zal bijdragen aan positieve E-A-T

Verwante Linkbuilding adviseur site (het doel van SEO, en uitstekende kwaliteit, maar hangt af van de site, niche en het type link – kan zeer nuttig zijn) – meestal, ze hebben ook veel links. Als de pagina thematisch gerelateerd is aan de jouwe, dan is dat een GROTE link (als het een organische redactionele link is).

Dit type link zal bijdragen aan een positieve E-A-T
Een link op een vermoedelijk hoge PR oude stijl vertrouwde pagina – zoals een universiteit of overheid resource pagina – uitstekend als je de webmaster kunt krijgen om naar u te linken.

Ik gebruik nog steeds PR (PageRank) bij het beschrijven van zo’n link, maar aan onze kant, alles wat we hebben om mee te werken is iets als TrustFlow (of een andere derde partij metric), tenzij u werkt uit PR (of liever een proxy van het) zelf. Dit type link draagt bij tot een positieve E-A-T

Links van niet-gerelateerde maar niet-misleidende sites (hangt af van de site en het type link – kan zeer nuttig zijn voor het verbeteren van uw Google ranking & PR)

Link op een blog post (goed, maar afhankelijk van de site, maar verslechtert gemakkelijk na verloop van tijd als een post wordt opgeslokt in soms slechte site architectuur)

Social media site links (mening, ik denk dat deze zeer zeer zwak zijn als een ranking signaal op zich, maar ze krijgen je pagina daar, en dat is hoe je organische links oppikt). Sociale media kunnen nuttig zijn voor “sentiment analyse” – vinden mensen je site leuk of niet?
Link op een pagina met nuttige links (vaak van zeer lage kwaliteit, maar soms van zeer hoge kwaliteit).

Linkbuilding adviseur voor advies? Bel ons voor meer.