Linkbuilding kopen

Linkbuilding kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hoe werkt Linkbuilding kopen? De autoriteit van een site bij de zoekmachines is grotendeels gebaseerd op de kwantiteit en kwaliteit van de sites die naar de site linken. Ons bewezen systeem neemt het gedoe weg van het kopen en verkopen van links door het automatiseren van tijdrovende taken zoals link plaatsing, betaling/commissie, link monitoring, en het vervangen van verloren links.

Linkbuilding kopen via een sterke raadgever

Wij hebben een bestand van tienduizenden hoge DA sites in zowat elke niche. Dagelijks ontwikkelen wij relevant websites om ook uw links te plaatsen.  Het is niet eenvoudig om een Linkbuilding bureau te vinden die sterke backlinks aanbied. Wij kunnen dit wel, onze websites die we gebruiken voor linkbuilding zijn allemaal DA 50 plus, DR 30 plus en een TF van 30. Links op deze websites worden door Google sterk gewaardeerd.

Meer dan 100 bedrijven in Vlaanderen en Nederland maken van onze Kwalitatieve linkbuilding  gebruik. Wij werken met vate prijzen per maand, onze klanten krijgen alleen links op zeer relevante websites, we bouwen sterke homepage links in combinatie met blogs. Probeer vandaag onze Kwalitatieve linkbuilding uit en contacteer ons voor meer info.

Onze prijzen – Wij werken met een jaarovereenkomst

De websites waar wij links op plaatsen worden stuk voor stuk door ons zelf ontwikkeld. Iedere backlink staat op een zeer relevant website. De websites hebben een DA tussen 40 en 60, een DR 30 plus en TF van 30 plus. Al de links die we plaatsen voor onze klanten zijn van hoge kwaliteit en volledige 100 % Spam Proof.

 

Linkbuilding Bestellen

Kwalitatieve linkbuilding

 

Als u begint met het opbouwen van uw SEO-strategie, zult u vrijwel zeker het concept van het kopen van links tegenkomen. Er zijn veel mensen die over dit concept praten. Aan de ene kant hoor je dat het een vreselijk idee is dat je merk zal vernietigen. Aan de andere kant is het een geweldig idee waar u zich uitsluitend op zou moeten richten.

Wat is de waarheid?

Het goede nieuws is dat er een middenweg is. Het is mogelijk om op een doordachte manier links te kopen en u toch te concentreren op uw bedrijf als geheel.

Officieel wil Google alleen dat u zich bezighoudt met ‘natuurlijke’ linkbuilding. Om te voorkomen dat bedrijven in grote hoeveelheden links van lage kwaliteit kopen, controleert Google regelmatig de kwaliteit van de links die u ontvangt. De waarheid is echter dat iedereen van tijd tot tijd links koopt – het is cruciaal om uw bedrijf naar buiten te brengen.

Hoe kunt u voorkomen dat u op de slechte kant van Google komt te staan? Hoe kunt u nog steeds de outreach van uw bedrijf beheren terwijl u dit doet? Lees verder om dit uit te vinden.

Wat is het verschil tussen betaalde linkbuilding en natuurlijke linkbuilding?

Er zijn twee hoofdtypes van linkbuilding. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar de processen kunnen nog steeds verwarrend zijn. Laten we eens kijken naar de verschillen hieronder, zodat u kunt linkbuilding voorbereid benaderen.

Natuurlijke linkbuilding

Natuurlijke link building is wanneer bedrijven links aanbieden voor uw website zonder enig onderzoek van uw kant. Bijvoorbeeld, stel iemand schrijft een artikel over reisbureaus. Ze kunnen een link naar je website opnemen in hun artikel, omdat het een agentschap ze weten over. Dat is natuurlijke link building.

Dit is het type linkbuilding waarvan Google wil dat u zich ermee bezighoudt. Als u inhoud van hoge kwaliteit maakt, wordt uw naam bekend. Dan is de kans groter dat mensen op natuurlijke wijze naar uw bedrijf linken.

Wat is het probleem met natuurlijke Linkbuilding kopen? Het belangrijkste is dat natuurlijke linkbuilding zelden gebeurt als je nog niet goed gevestigd bent. Vooral wanneer u voor het eerst uw bedrijf laat groeien, kan het nodig zijn om te investeren in betaalde linkbuilding.

Betaalde linkbuilding

Betaalde linkbuilding, aan de andere kant, is wanneer u een bedrijf betaalt om uw link in hun inhoud te plaatsen. Sommige bloggers zullen inhoud voor u schrijven. Aan de andere kant, veel bedrijven schrijven hun eigen inhoud met een link, en dienen dat vervolgens in bij een blogger voor een prijs.

Is betaalde linkbuilding niet iets wat Google bedrijven afraadt? Nou, ja en nee. Hoewel het technisch gezien tegen de TOS van Google is, is de echte waarheid dat Google er niet van houdt als je het SEO algoritme manipuleert. Dus wat is een slimme workaround?

Inhoud van hoge kwaliteit. Google kan het verschil niet zien tussen een betaalde link en een natuurlijke link, zolang de inhoud maar van hoge kwaliteit is.

Het is gebruikelijk om tot op zekere hoogte te betalen voor links. Als u net begint als bedrijf, kunt u deze praktijk niet alleen nuttig, maar eigenlijk noodzakelijk vinden. Het kan een kick-start van uw SEO status, zelfs al is het maar een paar links.

Waarom zou u overwegen om backlinks te kopen?

Veel bedrijven kiezen voor Linkbuilding kopen en met een goede reden. Deze 3 drijvende punten hebben het proces zeer aantrekkelijk gemaakt:

Tijdsbesparing

Vanaf nul beginnen in de online markt is zowel onzeker als tijdrovend. Als zodanig Linkbuilding kopen veel bedrijven backlinks omdat het tijd bespaart.

Aangezien Linkbuilding kopen slechts een deel is van het creëren van een succesvolle internetaanwezigheid, kunnen veel bedrijfseigenaren niet wachten tot het vanzelf gaat. Het kopen van backlinks kan u een voorsprong geven op andere bedrijfseigenaren die gewoon wachten tot de natuurlijke link building plaatsvindt.

Een link building strategie kost ook tijd. Het kan uw tijd en energie wegnemen van taken zoals het produceren van uw eigen inhoud, het verfijnen van uw producten, of het versterken van uw aanwezigheid in de sociale media.

Geïntegreerd publiek

Linkbuilding kopen op een gerenommeerde site betekent dat u een ingebouwd publiek heeft. Er zijn dus meer ogen op uw content gericht en meer mensen klikken door om meer te weten te komen.

Dit zorgt er niet alleen voor dat Google u beloont met een hogere ranking. Het helpt uw bedrijf op een meer directe manier. Als uw links op de juiste sites te vinden zijn, kunt u een deel van de aanhang van die site mee naar huis nemen.

Een verscheidenheid van opties

Er zijn meer opties voor het kopen van links dan ooit tevoren. U kunt de perfecte optie vinden voor uw budgettaire behoeften, de grootte van uw bedrijf, en uw ideale publiek.

Het kopen van backlinks gaat niet over het kopen van een louche, valse blog. Het gaat over het aanbieden van geld aan een blogger om kwalitatieve inhoud te creëren die reclame maakt voor uw website.

De Do’s en Don’ts van het kopen van backlinks

Wanneer je kiest voor Linkbuilding kopen, zorg er dan voor dat je deze regels in acht neemt. Ze kunnen je helpen valkuilen te vermijden en het meeste uit je gekochte links te halen.

DO:

Koop backlinks op gezaghebbende en relevante sites
Direct contact opnemen met makers van inhoud
Zorg ervoor dat al uw inhoud van hoge kwaliteit en relevant is
Adverteer bij makers wiens publiek overlapt met het jouwe

DON’T:

Geef voorrang aan kwantiteit boven kwaliteit
Plaats reacties met vragen over backlinks
Vertrouw blindelings op de kwaliteit van een bedrijf
Gebruik backlinks als je enige outreach programma
Link Building Prijzen: Wat kost het?

Link building is een dienst waar geen enkele digitale campagne zonder kan. Maar om een goede prijs-kwaliteitverhouding voor linkbuilding te begrijpen, is enige inspanning vereist. Dus wat zou u beschouwen als een eerlijke deal als het gaat om de prijsstelling van link building diensten? Nou, er is niet een eenduidig antwoord op deze. Dus zullen we bepaalde factoren uitleggen om een optimaal prijspunt voor linkbuilding te bepalen.

Dus wat is een standaard link building prijsschaal?

Verrassend genoeg kunt u verwachten dat de prijs van link building veel varieert, in een bereik tussen $ 100 – $ 20.000 per maand, op basis van de kwaliteit en het volume waarnaar u op zoek bent. Het bereik zou u waarschijnlijk verwarren. Maar de beste manier om de kosten voor link building op lange termijn te achterhalen is door een prijspunt per link te bepalen.

Inzicht in het DR en DA afhankelijke prijsmodel

Terwijl de kosten per link één model is dat u kunt controleren, kunt u verschillende verkopers en agentschappen vinden die DR (domain rating) of DA (domain authority) gebruiken als de belangrijkste parameters voor de prijsbepaling van de dienst. We kunnen dit geen perfect systeem noemen, omdat deze scores metriek van derden zijn die geen accurate beoordeling geven van de ware kwaliteit van een website. Echter, deze scores worden veel gebruikt als een benchmark systeem om de kwaliteit van een website te meten, afgezien van andere factoren zoals organisch verkeer.

De link building prijzen onder dit systeem kan vallen in € 80 – €  600 + bereik, afhankelijk van de kwaliteit.

Case Studies over Link Kosten

Als link building bureau dat geld verdient voor het leveren van deze dienst aan de klanten, denk ik dat het zinvol is om een aantal case studies te laten zien om te zien hoe eerlijk en gemiddeld de prijs kan worden geschat voor link building.

1. Ahrefs heeft verbinding gemaakt met bijna 700 sites om te zien wat bloggers en site-eigenaren in rekening brengen om links te plaatsen voor hun klanten. Met behulp van die nummers, berekenden ze dat de gemiddelde kosten van een backlink van een site is $ 361,44 . Lees meer

2. Siege Media, een toonaangevend contentmarketingbedrijf, suggereert dat de gemiddelde prijs per link op lange termijn rond de $500 moet liggen. lees meer

Het verschil tussen In-House en Agency prijzen

Een serieus linkbuilding initiatief met een toegewijde in-house professional is een full time job. U kunt verwachten dat het proces veel tijd in beslag neemt omdat het veel werk met zich meebrengt, van het ontwikkelen van prospectlijsten tot het benaderen van hen met gerichte outreach en het koesteren van elke beschikbare kans.

In-house linkbuilding

Spreken over in-house kosten, het inhuren van een ervaren SEO-professional in de grote steden in de VS of het Verenigd Koninkrijk kost je ongeveer $ 4.000 per maand, wat optelt tot een goede $ 50.000 per jaar. U moet ook een manager om de link building professionals te begeleiden in. Verder kunt u optellen de kosten van betaalde links elke maand, in aanvulling op de kosten van de inhoud creatie voor linkbuilding met gastberichten. Er is ook een aantal essentiële software die je nodig hebt, zoals Ahrefs voor verschillende link building taken en Pitchbox voor outreach. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel dit zou oplopen!

Aan de andere kant zijn er ook een aantal geweldige dingen aan in-house linkbuilding. Er is het voordeel van volledige controle over uw eigen outreach team. Bovendien wordt het gemakkelijk om uw inhoudsinitiatief naadloos af te stemmen op de inspanningen voor outreach en linkbuilding.

Tijd is zeker een punt van zorg, maar als je serieus bent, kun je het vrij goed beheren.

Er zijn grote bedrijven met grote content teams die het heel goed voor elkaar hebben. Zij hebben de combo van content en linkbuilding onder de knie om waardevolle traffic te verdienen en ze hebben ook een team gecreëerd dat perfect samenwerkt.

Agentschap link building

Voor de kosten van een agentschap, komt alles neer op wie je inhuurt voor de job….

Aangezien we al hebben gesproken over de prijsmodellen en het bereik voor linkbuilding, zullen we ons richten op het beslissen van het bureau om in te huren.

Top-tier content marketing bureaus die een end-to-end service bieden kunnen overal rekenen van € 2.000 – € 10.000 per campagne, met name degenen die zijn gevestigd in grote steden als Antwerpen en Brussel. Als u de gemiddelde kosten per link berekent, zal het in het bereik van €400 – € 3000 komen.

Omgekeerd, kunt u verbinding maken met link building specialisten zoals wij die veel minder in rekening brengen. Wat meer is, kunt u grote prijsverschillen met toename in link volume.

Er zijn ook bureaus die u niet veel analyse of inzicht op uw website zouden geven. Zij werken op een prijs per link model, terwijl ze gastberichten aanbieden voor een vaste prijs. Als u de leidende spelers in deze ruimte wilt controleren, zal een snelle Google-zoekopdracht voor “guest post service” voldoende zijn.

Hoeveel kost linkbuilding bij Linkbuilding kopen?

Aangezien we duidelijkheid hebben over wat we precies aanrekenen en hoe we het doen, kunnen we direct beginnen met onze eigen prijszetting. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken want we zullen u ook vertellen over de gemiddelden, dus lees gewoon verder.

Er zijn twee prijsmodellen voor onze klanten, zowel white label klanten als directe klanten, met een op maat gemaakte aanpak die perfect aansluit bij hun behoeften en verwachtingen.

Prijs-Per-Link Link Building Diensten

Bekijk onze Linkbuilding kopen la carte diensten, typisch geschikt voor resellers. Deze omvatten vier link building tactieken:

Plaatsen van gasten: €30 tot € 150 per link
Blogger Outreach: €30 tot € 150 per link
Niche Bewerkingen (Link Toevoeging): € 50 per link
Land Specifieke Links: € 50 per link
Laten we deze nu eens in detail uitleggen!

Gast detachering & Blogger (artikelen)

In wezen zijn guest posting en blogger outreach hetzelfde. Wij bieden beide aan omdat we begrijpen hoe mensen naar hen zoeken (in termen van zoekwoorden). Onze prijs per link voor Blogger Outreach en Guest Posting varieert van € 30 tot € 150 per link.

U kunt sommige Linkbuilding kopen prijskortingen veiligstellen door 30+ of 50+ links in een enkele bestelling te bestellen.

Prijzen per DA bereik – Prijzen per maandelijks verkeer

Niche Bewerkingen (Link Toevoeging)
Affiliate marketeers en lokale bedrijven gaan na onze niche edits service. Voor deze dienst, onze kosten beginnen bij $69 per link plaatsing. Deze dienst richt zich op het beveiligen van relevante, kwaliteit link plaatsing mogelijkheden op websites waar we al een relatie mee hebben.

Linkbuilding kopen’ Link Building Pakketten?
Wij bieden vooraf ontworpen, volledig beheerde link building pakketten vanaf € 160 dollar per maand. Wij structureren onze maandelijkse prijzen op basis van uw eisen met het doel om een succesvol resultaat te brengen. Onze maandelijkse plannen zijn precies goed voor de klanten op zoek naar een volledig beheerde link building oplossing.

Hoeveel is aangepaste Linkbuilding kopen bij ons?
Onze aangepaste link-building campagnes beginnen bij € 160 per maand. Het is en blijft veel goedkoper dan add words.

Het aantal backlinks dat we beveiligen voor dit budget hangt af van uw doelstellingen en middelen. Onze aangepaste link building plannen worden meestal per uur gefactureerd, maar we bieden ook hybride prijzen in sommige gevallen.