Onze Linkbuilding Prijzen

We werken met een jaarovereenkomst

De websites waar wij links op plaatsen worden stuk voor stuk door ons zelf ontwikkeld. Iedere backlink staat op een zeer relevant website. De websites hebben een DA tussen 40 en 60, een DR 30 plus en TF van 30 plus. Al de links die we plaatsen voor onze klanten zijn van hoge kwaliteit en volledige 100 % Spam Proof.   

Linkbuilding prijzen / per maand voor het boosten van uw website

Linkbuilding is de hoeksteen van een succesvolle SEO-strategie. Het stelt uw website in staat om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google, wat leidt tot meer zichtbaarheid, verkeer en potentiële klanten. Bij [Uw Bedrijfsnaam] begrijpen we het belang van effectieve linkbuilding en bieden we concurrerende prijzen voor onze diensten om uw website te boosten.

Onze Linkbuilding Prijzen

Prijs €160 / per maand: Met deze prijsklasse boosten we 5 pagina’s van uw website of richten we ons op 5 zoekwoorden. Dit is een geweldige optie voor kleine bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten zonder een grote investering te doen.

Prijs €300 / per maand: Voor €300 per maand bieden we de mogelijkheid om 10 pagina’s van uw website te verbeteren of te richten op 10 zoekwoorden. Dit pakket is ideaal voor bedrijven die meer uit hun SEO-campagne willen halen en zich willen richten op een breder scala aan trefwoorden.

Prijs €420 / per maand: Met onze premium optie van €420 per maand kunnen we 15 pagina’s van uw website verbeteren of ons richten op 15 zoekwoorden. Dit pakket is geschikt voor grotere bedrijven en e-commerce websites die serieuze groei willen realiseren.

Link Building Extra Woord €35

Voor diegenen die extra aandacht willen besteden aan specifieke trefwoorden of pagina’s, bieden we een extra optie voor €35 per woord.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Maatwerk Offertes

We begrijpen dat elke website uniek is en dat de behoeften van klanten kunnen variëren. Daarom staan we altijd klaar om maatwerk offertes te maken voor klanten die op zoek zijn naar specifieke oplossingen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat als u meer zoekwoorden wilt richten of meer pagina’s wilt boosten.

Onze Linkbuilding Pakketten

Wij bieden enkele uitgebreide linkbuildingpakketten aan om uw website de concurrentie voor te blijven. Onze diensten omvatten:

ABC Linkbuilding (Handmatig)

Onze deskundige linkbuilders werken handmatig aan het opbouwen van kwaliteitsvolle backlinks naar uw website. Dit is een essentieel onderdeel van een succesvolle SEO-strategie.

Schrijven en Plaatsen van Artikelen en Blogs

We creëren hoogwaardige inhoud die relevant is voor uw branche en plaatsen deze op betrouwbare websites en blogs om waardevolle backlinks te genereren.

SEO Advies

Onze SEO-adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. We analyseren uw site grondig en geven deskundig advies om de rangschikking te verbeteren.

Bijwerken van Landingspagina’s

Het bijwerken van uw landingspagina’s met relevante en boeiende inhoud is van cruciaal belang voor SEO-succes. We zorgen ervoor dat uw pagina’s up-to-date zijn en klaar om te scoren.

Het Belang van Voorrang in Google

Ons doel is om uw website naar de top van Google te brengen. We begrijpen echter dat dit alleen mogelijk is als uw pagina’s al op de tweede of derde pagina van Google staan. Als dat niet het geval is, moeten we mogelijk eerst optimalisaties uitvoeren of nieuwe geoptimaliseerde pagina’s maken.

De prijzen voor optimalisatie variëren afhankelijk van het aantal SEO-pagina’s dat u nodig heeft, met een bereik tussen €100 en €200 per pagina, eenmalig.

Slotgedachten

Bij [Uw Bedrijfsnaam] streven we ernaar om uw online aanwezigheid te versterken en uw website te laten opvallen in de competitieve wereld van online zakendoen. Onze linkbuildingdiensten zijn ontworpen om uw SEO-doelen te bereiken en uw website te laten groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw website kunnen boosten en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.