Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden? Om uw website te laten stijgen in de zoekmachines is veel werk vereist. Naast het optimaliseren van uw website is het van groot belang dat u een groot backlinkprofiel heeft. Een backlinkprofiel bestaat uit websites die naar uw websites verwijzen, zogenaamde backlinks.

Linkbuilding uitbesteden biedt SEO-pakketten aan, die bestaan uit dergelijke kwalitatieve, Belgische en Nederlandse backlinks die ervoor kunnen zorgen dat uw website stijgt in de zoekresultaten.

Heeft u een eigen site en wilt u meer bezoekers? Dat kan nu en kies voor Linkbuilding uitbesteden ! Wij kunnen u site in handen nemen, hierdoor word de site hoger opgenomen in Google. Hierdoor zullen meer mensen uw link zien die naar u producten op zoek zijn !

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact op voor onze verschillende linkbuildingspakketten!

Linkbuilding uitbesteden aan experts

Alle links, die linken naar je eigen site zijn een denkbeeldige stem waard. Hoe meer ‘stemmen’ je hebt hoe hoger je komt in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Dit is dus een uitgelezen mogelijkheid om je te onderscheiden van de concurrent. Als u met uw eigen site ”hoog” staat in een zoekmachine levert dit extra klanten op. Omdat de klanten die iets op een zoekmachine invoeren eigenlijk al weten wat ze zoeken, is de kans op een conversie vrij groot. Maar hoe kom je nou ”hoog” in de zoekresultaten van een zoekmachine ?

Zoekmachines zoals Goolge kijken naar de kwantiteit maar ook naar de kwaliteit van uw links. Als u dus kwalitatief betere links hebt, zal uw stijgen in de zoekmachines.

Maar waar moet je nou opletten bij de kwaliteit van de links?

  1.  Relevantie van de link (Links moeten op relevante sites staan)
  2.  Tekst van de link (de anchortekst)
  3.  Autoriteit van de website die linkt (DA, PA en DR waarde)
  4.  De linkjuice (als je link alleen op een pagina in de content staat krijg je de volledige linkwaarde (juice) van Google mee.

Linkbuilding uitbesteden

Wat je niet mag doen of wat niet werkt zijn links op startpagina’s en links via linkruil.

Op startpagina’s staan 10 tot 300 links bij elkaar (zonder content). Zo wil Google het niet! De links hebben dan ook haast geen waarde. Vroeger werkte dit allemaal maar Google heeft intussen zijn algoritme al een paar keer aangepast en  links op startpagina’s krijgen echt geen waarde meer.

Hetzelfde zijn de links via linkruil. Je staat met je link ook tussen 10 tot 100 andere links op een linkpartner pagina (zonder content) Dit werkt ook niet meer.

Waarom je linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen van SEO. Je hebt nu eenmaal link nodig om hoger te ranken dan de concurrentie. Relevante backlinks en backlinks met een hoge autoriteit zijn belangrijk, maar links verkrijgen is een van de moeilijkere onderdelen van een SEO-campagnes.

Waarom linkbuilding uitbesteden? Wel Omdat het hebben van een solide linkbuilding strategie op zijn plaats echt tijdrovend kan zijn. Wil je in de Top van Google staan dan moet je linkbuilding uitbesteden aan experts.

Om hoger in de SERPs te komen, moet je:

de juiste balans vinden tussen kwaliteit en kwantiteit van links (die een echte impact zullen hebben op organisch verkeer)
de relevantie van de links afstemmen op de niche van je site
spammy links vermijden
zorg voor contextuele links op gezaghebbende sites
zorg ervoor dat uw domein autoriteit beweegt in de goede richting (pssst, gebruik deze gratis DA checker tool)
idealiter krijgen een aantal mooie verwijzend verkeer op je weg ook.
Oef, dat is veel om over na te denken, of u nu een bedrijfseigenaar, blogger of zelfs voor SEO-bureaus bent.

Het daarom dat de meeste bedrijven snappen om linkbuilding uit te besteden aan bedrijven die erin gespecialiseerd zijn. Het bespaart je de tijd om het zelf uit te proberen, en het geeft je meer kans op succes door te leunen op bestaande ervaring en expertise.

Voordelen van het uitbesteden van linkbuilding (& wanneer je het zou moeten doen)

Het belangrijkste voordeel van het uitbesteden van linkbuilding is het vrijmaken van tijd. Weinig bedrijven of zelfs SEO bureaus hebben de websites om het soort links te bouwen dat nodig zijn om succesvol te zijn. Het is beter om een link building specialist of team moet inhuren om jou links op de juiste manier te plaatsen. Deze experts zorgen ook voor blogs op relevante websites, iets wat je zelf moeilijk kan realiseren.

Het is gebruikelijk voor elk bedrijf om bepaalde taken uit te besteden die noodzakelijk zijn, maar buiten hun hoofdgebied vallen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het inhuren van een link building bedrijf:

Bespaart tijd – u kunt zich concentreren op doen waar u goed in bent en uw bedrijf uitbreiden.
Bespaart geld – de kosten om uit te besteden komen waarschijnlijk goedkoper uit dan het geld uit te geven aan salarissen, software en link building tools om het zelf te beheren.
Bespaart zorgen – u hoeft niet te stressen over het succes of de details van een link building campagne.
Ontdek nieuwe backlinks 🔗
Geef ons enkele URL’s van concurrenten en wij analyseren de backlink-profielen van elk om te zoeken naar overlappingen. Dan zullen we het samenvoegen in een bruikbaar backlink gap analyse rapport.

Contacteer ons

Interesse in je linkbuilding uitbesteden? Bel ons vandaag nog voor meer info op +32 495/21 45 83, mail: info@linkbuildingexperts.be of ga naar ons contactformulier.
Digitale marketing ontwikkelt zich snel. Het is nu gebruikelijk om bedrijven te vinden, waarvan sommige nooit eerder online aanwezig waren, klauteren naar de toppositie op internet.

linkbuilding

Volgens onderzoek van Hubspot investeert ongeveer 64% van de bedrijven actief in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Digitale marketing is nu een noodzaak, en daarmee ook de noodzaak om te leren hoe u uw pagina’s bovenaan de zoekmachines kunt plaatsen.

Om concurrerend te zijn, moeten bedrijven SEO begrijpen en begrijpen hoe het hun digitale marketingpraktijken kan revolutioneren . Nog belangrijker is het leren over linkbuilding om de zichtbaarheid te verbeteren en hun rendement te vergroten. Een gids voor het bouwen van links kan u misschien helpen begrijpen hoe belangrijk het is.

Iedereen kan tegenwoordig een website maken, optimaliseren kan je ook leren, maar linkbuilding is een ander paar mouwen. Linkbuilding moet je laten doen!  We leggen de nadruk op linkbuilding uitbesteden om een ​​goede reden; het is een onmisbaar onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Om bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te komen, om langetermijngroei voor uw bedrijf na te streven en de concurrentie voor te blijven: hoe eerder u technieken voor linkbuilding implementeert, hoe beter.

 


 

Wat is linkbait ?

Linkbait is een techniek om meer links te genereren. Je kan het vergelijken met vissen, je vist als het ware naar links. Maar daar heb je wel een lokaas voor nodig, bij Linkbuilding uitbesteden  is dit lokaas: een goede reden waarom een andere partij naar uw website zou willen linken. Deze techniek past binnen de richtlijnen van Google mits je je op feiten blijft baseren.

Kwalitatieve en goedkope linkbuilding gecombineerd met de kennis op het gebied van on-page seo kunnen het verschil maken! Ga daarom is zee met ons team, je Linkbuilding uitbesteden gebeurd op een betrouwbare en proffesionele manier.