Tiered Linkbuilding – Multi Tier linkbuilding

Tiered Linkbuilding of Multi Tier linkbuilding is een techniek die uw backlinks zeer krachtig maakt. Eenvoudig uitgelegd gaan wij u backlinks plaatsen op een zeer relevante website die we Tier 1 noemen. Die website krijgt links van onze Tier 2 websites, die link krijgen links van onze Tier 3 websites … Zo worden de links die op de Tier 1 websites staan alleen maar krachtiger en krachtiger en dit zijn de links die naar jou website verwijzen. We maken unieke diagrammen van Tiers en boosten op die manier uw website volgens een spam free methode bovenaan in Google. Wij gebruiken de Tiered Linkbuilding methode al 3 jaar en behalen zeer goede resultaten, zelfs al binnen een paar weken zichtbaar.

Onze links worden gebouwd volgens de Multitier linkbuilding (Tiered Linkbuilding) methode. Dit werk enorm goed mits het diagram organisch goed in elkaar zit en er gebruik wordt gemaakt van gestructureerde content, titels, foto’s en video’s… deze techniek is de meest krachtige linkbuilding strategie die er bestaat. Niet elk linkbuilding bureau maakt gebruik van multi-tier linkbuilding (Tiered Linkbuilding), wij wel omdat we via deze methode zeer goede resultaten in Google behalen. Heel veel SEO bureaus in Vlaanderen en Nederland besteden hun linkbulding uit aan ons en maken gebruik van ons uniek linkbuilding systeem.

Al onze domeinen hebben een DA 50 + en een DR 40 +10. Eerlijk gezegd is het een fabeltje dat alleen een hoge DA/DR of hoge Trustflow voor rankings zorgt. Wij weten wel beter want we ranken zelfs met DA 10+ domeinen zeer eenvoudig boven websites met een hele hoge DA.  Dat is ook normaal,  want de kracht komt uit de multitier linkbuilding.

Multi Tier linkbuilding of ook Tiered Linkbuilding gnoemd is een tactiek die wordt gebruikt om de SEO-waarde van uw bestaande links te vergroten door backlinks voor uw backlinks te creëren.

SEO-voordelen van Multi Tier linkbuilding 

Door meerdere lagen backlinks te maken, wordt voor elke laag links opgebouwd wat we het ‘SEO-sap’ noemen. Niveau één ontvangt sap van niveau twee, niveau twee ontvangt sap van niveau drie, enzovoort. Dit creëert een batterij-achtige superlading die uiteindelijk eindigt met het ontvangen van al het opgebouwde sap op uw doelpagina. Best spannend, toch?

Multi Tier linkbuilding kan u ook helpen gevonden te worden voor long-tail zoekwoorden. Bij het optimaliseren van meerdere backlinks voor long-tail zoekwoorden die uiteindelijk terugleiden naar uw website, herkent Google de relevantie van deze long-tail zoekwoorden voor pagina’s waarop ze worden getarget. Hiermee wordt rekening gehouden bij het bepalen van uw zoekwoordrangschikking.

Multi Tier linkbuilding - Tiered Linkbuilding

 

Tier-One-links

De Tier 1 links zijn de links van de hoogste kwaliteit. kortom dit zijn de links die verwijzen naar uw website. Het is het beste om deze links 100% natuurlijk te houden. Alle Tier 1 links zullen afkomstig zijn van relevante websites en blogs die we zelf aanmaken. Zeer belangrijk voor Google is dat de inhoud op de website relevant is voor uw branche (en net daar zorgen wij voor).

Tier-twee links

De kwaliteit van deze backlinks is eigenlijk niet lager dan het niveau hierboven. Deze backlinks plaatsen we eveneens op websites die relevant zijn aan uw diensten. Wij voorzien hier 100 tot 300 links voor afhankelijk van het pakket dat u afneemt. Deze laag bestaat voornamelijk uit websites die prioriteit geven aan door gebruikers gegenereerde inhoud, gebruiksgemak en gebruikersparticipatie. Een ander type link dat in deze laag wordt gezien, is een zeer gezaghebbende profiellink, het omvat het toevoegen van URL’s aan de persoonlijke, professionele of zakelijke profielen die u op verschillende websites kunt maken.

Tier-drie links

In deze fase van uw Tiered Linkbuilding gaan we net zoals hierboven de Tier 2 links ondersteunen. We voorzien over het algemeen 300-600 links die verwijzen naar uw Tier 2 websites. Deze links bestaan ​​uit links op relevante websites, profiellinks en forumlinks.

White Hat-linkbuilding

Sommige beweren dat Tiered Linkbuilding wordt aangeduid als een “black hat” of “white hat” -strategie, maar  dit zijn ook de mensen die beweren dat duplicated content slecht is en Google dit afstraft, of die mannen die beweren dat linkbuilding niet werkt ..

White Hat gelaagde link-building

White hat Tiered Linkbuilding  kan gunstig zijn voor uw SEO-strategie. Met deze tactiek kunt u uw backlinkmogelijkheden met de hand kiezen op basis van de niche, domeinautoriteit en het verkeer dat u wenst. Door een meer authentieke benadering voor uw backlinking te kiezen, elimineert u het risico om te worden geraakt met negatieve SEO volledig.

White hat Tiered Linkbuilding heeft een keerzijde: het beperkt het aantal links dat u kunt produceren. Je hebt tenslotte maar zoveel tijd in de dag. Dus als dit iets is waarin uw bedrijf geïnteresseerd is, overweeg dan of investeren in branche-experts met dit soort ervaring nuttig kan zijn voor uw algemene strategie. Dit zou u helpen de druk van u af te nemen en ervoor te zorgen dat u de resultaten krijgt die u zoekt. Maar houd er rekening mee dat de meeste authentieke koppelingen niet verder gaan dan de tweede laag – waardoor uiteindelijk de batterij-achtige supercharge en SEO-sap die eerder zijn genoemd, worden verminderd.

Backlinks zijn een geweldige manier om goed te scoren in Google, en Tiered Linkbuilding kan u helpen een sterk backlinkprofiel te creëren. Het is echter waarschijnlijk dat naarmate Google steeds geavanceerder wordt en zich bewust wordt van linkpatronen, het hier meer op zal treden. Eén methode is beproefd en waar: natuurlijk gebouwde links.

Hoe gaan we tewerk?

Google wil graag contextuele links in goed gestructureerde relevante content zien op websites of blogs met goede en betrouwbare autoriteit. Onze linkbuilding campagnes worden maand per maand verspreid aangemaakt. We publiceren dagelijks een aantal blog artikelen en backlinks op zeer relevante websites met een hoge SEO waarde.  Dit zijn lange termijn campagnes waardoor we organisch kwaliteit links opbouwen. We gaan niet voor kwantiteit maar leveren waardevolle backlinks op relevante websites van goede kwaliteit.

Complete Link Building Service

Je kunt erop vertrouwen dat je backlinks niet later weer verdwijnen. Je backlinks worden alleen geplaatst op websites waar de inhoud relevant is voor je producten, artikelen of activiteiten. Links zijn relevant met veel variatie op de zoekwoorden. Elke website die we ontwikkelen waar jou links opstaan bestaat uit minstens 1000 woorden, volledig gestructureerd zodat deze ook over het algemeen geindexeerd blijven.

Indexactie in Google

Sinds de Google update in 2021 is het zeer moeilijk geworden om websites geïndexeerd te krijgen. Zeker bij WordPress websites het duurt weken, zelfs maanden voor je iets zit in Google. Als je de Google Search Console gebruikt zal je merken dat heel veel pagina’s op uitgesloten staan. Die geraken nauwelijks nog in Google.

Alle Webdesigners, SEO kantoren, Linbuildingen bureaus … hebben er last van.

Wij hebben dit probleem veel minder omdat al onze websites extra veel backlinks krijgen binnen ons systeem. Hierdoor gaat Google onze websites ook veel sneller indexeren en zal je veel sneller stijgen in het organisch resultaat van Google.