Verbeter uw CTR met SERP boost

Verbeter uw CTR met SERP boost. De meeste websites die goed scoren binnen Google krijgen ongeveer 100 bezoekers per dag, waarvan 20 rechtsreeks en 80 bezoekers komen via organische zoekopdrachten.  Neem nu dat je elke dag 500 organische bezoekers extra krijgt. Bezoekers die via Google jou zoekwoorden intypen, je website vinden en je website bezoeken. Dit zou toch geweldig zijn, niet? Dit is waar SERP boost voor zorgt.Het voordeel van meer organische bezoekers is dat je hoger gaat ranken. Bol.com, Coolblue.be, Brico … Allemaal website die honderden tot duizenden bezoekers per dag  ontvangen staan op al hun zoekwoorden in de Top3 van Google en dit ligt voor een groot deel aan de hoge CTR en lage bouncherate.

Verbeter uw CTR met SERP boost automatisering

Verbeter uw CTR met SERP boost. De CTR voor uw webpagina is een belangrijke factor bij het bepalen van uw positie. Het is zelfs een prominent signaal om Google te laten weten dat uw bezoekers geïnteresseerd zijn om op uw link te klikken en deze te lezen.

Als je denkt dat het verbeteren van de CTR niet mogelijk is, omdat het in de handen van de bezoekers ligt, is het niet zo.

Er ontstaan ​​nieuwe tools om hiermee te spelen.

En hoe met SERP boost ?  Let op: SERP boost is een automatiseringstool. Het doet dus waar je het voor betaald zorgen dat er veel organisch verkeer van Google naar je website komt. SERP boost is volledig veilig en u krijgt zeker geen Google Penalty.

SERP boost

Wat is SERP boost?

SERP boost is een new age-automatiseringsoplossing om organisch verkeer te genereren. Als je het als een bot beschouwt, is het dat ook. Het doel van het gebruik van een dergelijke bot is om wat organisch verkeer naar uw webpagina’s te leiden, die zich op de tweede of derde pagina bevinden en op zichzelf geen klikken krijgen. En als het zoekvolume erg laag is, kun je er nooit aan denken om organisch verkeer te krijgen. U moet op de eerste pagina staan ​​om consistent organisch verkeer te krijgen.

 

Wij maken een campagne met uw zoekwoorden

Nadat je een account voor jezelf hebt aangemaakt bij SERP Empire, is het volgende dat je hoeft te doen een campagne maken. SERP boost kan verkeer genereren vanuit elk land. Neem nu Google.be, Google.nl, Google.fr … het kan allemaal. Elke bezoeker die SERP boost stuurt zal je daadwerkelijk ook zien in je Google Analytics als in je Google Search Console. Dit is echt verkeer die vanuit Google op jou website komt. Het systeem zal elke pagina’s bezoeken, scrollen, en 90 tot 120 min op de site blijven. Zo krijg je ook een lage bouncherate.

Een hoge CTR en lange bouwrate is iets dat Google enorm waardeert met als gevolg dat je stillaan organisch gaat stijgen.

Opgelet SERP boost kan alleen de zoekwoorden gebruiken die in de Top 20 van Google staan.

Zorg ervoor dat uw zoekwoord op de eerste of tweede pagina staat die je ons doorgeeft. Gewoon omdat de tool een beperking heeft dat het geen zoekwoorden kan vinden die verder gaan. Kies het land van waaruit u verkeer wilt genereren. Kies het aantal zoekopdrachten dat u nodig hebt om met deze tool door te gaan. Wij sturen ongeveer 30 procent Mobiele zoekopdrachten en 70 procent  via pc

SERP boost

Belangrijke kenmerken van SERP boost

Enkele van de belangrijke kenmerken van SERP boost omvatten,

  • Een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface om u te helpen uw campagne snel op te zetten.
  • Hiermee kunt u een campagne maken en uw oude campagne naar wens stoppen/verwijderen.
  • Snelle links naar handige tips om uw CTR te verbeteren en uw site te optimaliseren voor zoekmachines.
  • Met SERP Empire kunt u specifieke landen targeten om de ranglijst voor specifieke zoekwoorden te verbeteren. Deze functie is echter alleen beschikbaar in de premium-versie.

Verbeter SEO met CTR manipulatie

Verbeter uw SEO ranking posities door het verhogen van de click-through van uw zoekwoorden. De CTR is de SEO sleutelfactor die Google positieve gebruikerssignalen laat zien. Probeer het grootste woonnetwerk voor CTR manipulatie. Krijg echte klikken van Google zoekresultaten (SERP) om uw click-through-rate (CTR) en SEO website rankings te verhogen. Bot verkeer en organische klikken van CTR boost worden geregistreerd in de beste metriek tools.150 landen zijn beschikbaar.

CTR boost

Bestel websiteverkeer en verhoog je CTR

Voor 50 kliks per dag € 159 per maand
Voor 100 kliks per dag € 199 per maand
Voor 150 kliks per dag € 239 per maand
Voor 200 kliks per dag € 279 per maand
Voor 300 kliks per dag € 349 per maand
Voor 400 kliks per dag € 399 per maand
Voor 500 kliks per dag € 449 per maand
Voor 750 kliks per dag € 599 per maand
Voor 1000 kliks per dag € 699 per maand
Voor 1500 kliks per dag € 899 per maand
Voor 2000 kliks per dag € 1099 per maand
Voor 3000 kliks per dag € 1499 per maand
Voor 4000 kliks per dag € 1899 per maand
Voor 5000 kliks per dag € 2099 per maand

Voordelen van SERP boost:
  • Zal uw CTR verhogen
  • Zal  je rankings verhogen
  • Zal je boucherate verlagen