Verbeter uw SEO met een boost van SERP Empire

Verbeter uw SEO door een SERP BOOST met SERP Empire. SERP Empire brengt de SEO-bal aan het rollen.
Wij sturen verkeer naar uw pagina, via de zoekresultaten voor uw zoekwoorden.

Verbeter uw SEO met een boost van SERP Empire

Improve SEOOndernemers en bedrijfseigenaren die al enige tijd online actief zijn, zullen u vertellen hoe belangrijk het is om uw SEO te verbeteren. Als uw klanten u online niet kunnen vinden, heeft dat grote gevolgen voor het succes dat uw bedrijf waarschijnlijk zal hebben.

Waarom u moet zorgen voor uw SEO

De meeste mensen denken dat het verbeteren van hun zoekmachine optimalisatie een lang, slepend proces moet zijn, gevuld met gedoe en frustratie. Maar, dat kon niet verder van de waarheid zijn. Tegenwoordig zijn er een heleboel eenvoudige manieren om u te helpen uw website SEO aanzienlijk te verbeteren.

SEO verbeteren

Als het merendeel van uw website verkeer afkomstig is van SEO, dan is het van vitaal belang dat u veel van uw aandacht richt op het verbeteren van uw SEO. Uit de vele verschillende technieken die u kunt gebruiken om u te helpen uw SEO te verbeteren, hebben we een aantal van de gemakkelijkste en meest effectieve middelen om uw rankings te krijgen in de zoekmachines opgesomd.

Effectieve manieren om uw SEO te verbeteren

Verhoog uw SERP CTR
Verbeter uw pagina laad snelheid
Produceer hoge kwaliteit inhoud
Optimaliseer uw website afbeeldingen
Gebruik uitgaande links
Optimaliseer uw website voor mobiel
Stimuleer delen op SEO
Focus op lokale SEO
…en nog veel meer

Zoals u kunt zien, zijn er een heleboel strategieën en tactieken die u kunt implementeren op uw website om uw SEO te verbeteren en uw rankings omhoog te krikken. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat sommige strategieën sneller en effectiever werken dan andere. Bijvoorbeeld, als u uw SEO op WordPress wilt verbeteren of uw SEO op Shopify wilt verbeteren, zijn er enkele tips die u moet weten (bekijk onze gidsen!).

De beste manier om uw bedrijf zoekmachine optimalisatie inspanningen te stimuleren, zodat u kunt beginnen met het zien van echte resultaten op dit moment is om uw SERP CTR te verhogen.

De zoekmachine resultaten pagina click-through rate is een vitale metric die u zich niet kunt veroorloven om te negeren. Door het verhogen van uw SERP CTR, maakt u uw website meer zichtbaar voor zowel Google als potentiële bezoekers. U zult onmiddellijk de resultaten beginnen te zien in toegenomen verkeer, wat op zijn beurt zal leiden tot meer leads en verkopen voor uw bedrijf.

U hoeft het onderwerp niet langer jaren te bestuderen voordat u kunt uitblinken in het verbeteren van uw website SEO. Nu kan het worden gedaan in een paar muisklikken. Als u klaar bent om te beginnen met het verbeteren van uw CTR in de SERP’s, meld u dan nu aan om Google SERP Bot te proberen!

Wat is SERP Empire?

Het is een geautomatiseerde oplossing die organisch verkeer naar uw website leidt. In tegenstelling tot andere diensten, maakt het gebruik van geautomatiseerd verkeer om uw CTR op Google te verhogen.  Het doel van de SERP Empire-service is eenvoudig: op Google klikken genereren naar uw website. Uw site kan momenteel op de derde, vierde of zelfs vijfde pagina van de resultaten van zoekmachines. Typisch, sites die zijn gerangschikt deze lage ontvangen niet veel verkeer.

Echter, geautomatiseerd organisch verkeer kan op uw website klikken na het zoeken op trefwoorden die u wilt associëren met uw website. Op zijn beurt verhoogt het de ranking van uw site op zoekmachines. Voor lang, kan uw website worden gevonden op de eerste pagina van de resultaten.

CTR manipulatie is een belangrijke factor van SEO

SEO experts hebben lang geloofd dat de click-through rate van een site een rol speelt in de SERP ranking.

Geloven en weten zijn echter twee verschillende dingen. Daarom heeft Rand Fishkin van Moz, een bedrijf dat zich richt op inbound marketing, onderzocht of de click-through rate van een site een rol speelt in het algoritme van Google.

Een van zijn tests bestond erin zijn volgers op Twitter te vragen een zoekopdracht op het web uit te voeren. In de tweet gaf hij hen het specifieke trefwoord waarop ze moesten zoeken en de site die ze moesten bezoeken. Binnen een paar uur stond de site bovenaan in de zoekresultaten.

Dit bewees eens en voor altijd dat click-through rate manipulatie werkt. In feite blijkt het een grotere impact te hebben op de ranking van een site dan linkbuilding als het gaat om het genereren van verkeer.

Echter, niet iedereen heeft een Twitter aanhang van meer dan 435.000 mensen om een beroep op te doen om hun click-through rate te verhogen. Om die reden zijn SERP-diensten een belangrijke markt. Zij kunnen uw click-through rate manipuleren om uw SERP-ranking te verbeteren.

SERP Empire Overzicht

Het is nu duidelijk dat manipulatie van de click-through-rate de positie van uw website binnen de zoekresultaten kan verbeteren. Er zijn tal van manieren om dit te doen, maar de SERP Empire CTR manipulatie is een van de beste.

Sommige diensten maken het ingewikkeld om aan de slag te gaan. Met het SERP Empire-hulpprogramma kunt u binnen enkele minuten nadat u zich hebt aangemeld een campagne opzetten. Een van de redenen waarom het zo eenvoudig is, is dat het het werk voor u doet.

Het enige wat u hoeft te doen, is een aangepaste campagne maken. Maak vervolgens een lijst van de website of websites waarvoor u de SERP-ranglijst wilt verbeteren. U moet een lijst van de zoekwoorden die u wilt verkeer te ontvangen van ook.

Zodra u klaar bent met het creëren van uw aangepaste campagne, doet de dienst de rest. Het zal zoeken naar de zoekwoorden die u hebt vermeld en bezoek uw website. Dit zal verhogen uw click-through rate, die een enorme verbetering in uw zoekmachine rankings zal maken.

Het beste van alles is dat deze resultaten blijvend zijn. Zodra uw website springt in rang, het brengt in organisch verkeer. Dit verkeer zal ervoor zorgen dat uw website hoog gerangschikt blijft, zelfs nadat uw SERP campagne tot een einde komt.

Haal overal vandaan views binnen

Soms wilt u uw zoekmachine ranking te verhogen in een bepaalde locatie. Dit is een goed idee voor mensen die lokale winkels of online winkels hebben die alleen producten verkopen in bepaalde gebieden van de wereld. Met deze dienst kunt u het verkeer uw website laten bezoeken vanuit elke locatie, inclusief specifieke landen, staten en (binnenkort!) steden.

Laten we zeggen dat u, in plaats van deze dienst te kiezen, een bedrijf kiest dat echte mensen gebruikt om uw click-through rate te verhogen. Als het gaat om het krijgen van geotargeted resultaten, is het gebruik van echte mensen moeilijker. Ze moeten zich immers op die specifieke locatie bevinden waar je je op richt. Anderzijds kan geautomatiseerd verkeer overal ter wereld verschijnen, dus is het gemakkelijker om de resultaten te krijgen die u wenst.

Betaalbaar verkeer

Over het onderwerp van het gebruik van geautomatiseerd verkeer in plaats van echte mensen, is het essentieel om te praten over de prijs. Sites die echte mensen gebruiken moeten elk individu betalen voor elke klik die ze doen. Dit betekent dat u voor elke klik moet betalen.

Met SERP Empire kunt u ongeveer 50 tot 100 klikken of websitebezoeken krijgen voor elke dollar die u uitgeeft. Dat is bijna 20 keer zoveel als voor websites die echte mensen gebruiken. Daardoor kunt u uw budget nog verder oprekken om betere resultaten te behalen.

Met het basis Nieuwkomer pakket, kunt u vijf zoekwoorden en land geotargeting kiezen voor slechts $59 per maand. Dit pakket garandeert 100 zoekopdrachten per dag, en elk bezoek dat uw website vindt zal minstens een minuut op uw site blijven. De meeste sites die echte mensen gebruiken voor clicks hebben geen tijdseis, dus de bezoekers vertrekken meteen, wat uw ranking kan schaden.

Wilt u elke dag meer views? Geen zorgen, want deze SERP-service heeft pakketten die 300, 1.000 of zelfs 2.000 zoekopdrachten per dag bieden. Al deze pakketten omvatten een maand van de dienst.

Het verkeer zal verschijnen op Analytics

Wanneer u een dienst gebruikt om uw click-through rate te verhogen, moet u meestal het bedrijf op zijn woord geloven dat het verkeer naar uw website verhoogt. Dit geldt vooral voor diensten die gebruik maken van geautomatiseerde bezoeken, omdat deze niet altijd zichtbaar zijn in de website analytics.

Dat is echter niet het geval met deze SERP-dienst. Al het verkeer van deze dienst zal worden weergegeven in het analysesysteem dat u gebruikt, met inbegrip van Google Search Console. Kortom, u kunt het succes van uw SERP-campagne in real-time volgen. U weet dat de resultaten werken omdat u ze kunt zien.

Geen limiet op capaciteit

Met diensten die gebruik maken van echte mensen, is er een limiet aan de hoeveelheid verkeer die een campagne kan genereren voor uw website. De reden hiervoor is dat deze diensten worden beperkt door het aantal mensen dat de zoekopdrachten uitvoert. Zelfs als ze duizenden leden hebben om te zoeken naar sites, is er slechts zo veel verkeer dat ze u kunnen beloven, afhankelijk van hoeveel andere klanten ze hebben.

Dat is niet het geval met SERP Empire. Met geautomatiseerd verkeer kan het een onbeperkte capaciteit bieden. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw campagne is, u kunt er zeker van zijn dat deze service kan leveren. Dat is een van de redenen waarom zo veel sites er maand na maand gebruik van blijven maken.

Betrouwbare klantenondersteuning

Een van de grootste misvattingen met SERP diensten die gebruik maken van geautomatiseerd verkeer is dat u niet in staat zult zijn om hulp te krijgen van een echte persoon als u die nodig hebt. Hoewel deze dienst gebruik maakt van automatisering om verkeer te genereren, maakt het gebruik van echte mensen om uw vragen te beantwoorden. In feite biedt het toegang tot deskundig personeel 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Weet u nog steeds niet zeker of u SERP Empire wel of niet moet proberen? Het is belangrijk te weten dat u niets te verliezen hebt, omdat het een 100% geld-teruggarantie biedt. Als het niet aan zijn belofte van het genereren van verkeer voor uw site voldoet, kunt u uw geld terugkrijgen zonder dat er vragen worden gesteld.

Geen boetes

Mensen blijven vaak weg van het sturen van geautomatiseerd verkeer naar hun websites als gevolg van de sancties die sommige zoekmachines zetten in de plaats. Als een zoekmachine denkt dat je kunstmatig het verkeer naar uw site, kan het bestraffen van uw site door het kloppen van het naar beneden de ranglijst.

Het doel van straffen is om grote websites te weerhouden van het kopen van miljarden bezoeken per dag om nummer één te blijven. Als het makkelijk was om een site te straffen voor het gebruik van geautomatiseerd verkeer, zou het ook makkelijk zijn om geautomatiseerd verkeer naar een site te sturen om hem in de problemen te brengen.

Gelukkig is dat niet het geval. Als gevolg hiervan is er vrijwel geen risico aan het hebben van geautomatiseerd verkeer naar uw website.

Foutloze traffic generatie

Met andere traffic genererende diensten die gebruik maken van echte mensen, is de kans op fouten altijd groter. De reden hiervoor is dat mensen een grotere kans hebben om een fout te maken dan geautomatiseerd verkeer.

Mensen kunnen bijvoorbeeld de verkeerde website bezoeken of zoeken op het verkeerde trefwoord. Wanneer dat gebeurt, wordt uw toegenomen verkeer gekoppeld aan het verkeerde trefwoord. Als gevolg daarvan, doet het weinig om het verkeer te verhogen van de mensen die zoeken op het juiste trefwoord.

Enkele nadelen

Er is geen dienst die 100% perfect is, en het hele punt van een beoordeling is om de goede en de slechte te laten zien. Hoewel SERP Empire een hoog succespercentage heeft, kan geen enkele dienst resultaten garanderen. Het geeft u toegang tot alle hulpmiddelen die u nodig hebt om het verkeer te verhogen, maar er is altijd een kans dat u niet de resultaten zult zien die u verwacht.

Hoewel deze dienst betaalbaar is voor de meeste bedrijven die meer verkeer willen, vinden sommige kleinere blogs of websites het basispakket van $59 misschien een beetje te duur.

Een alternatief als je weet hoe je alle residentiële proxies moet instellen die je zou kunnen gebruiken is de CTR Booster Tool. Maar er is een beetje werk nodig om de proxies in te stellen en het moet worden uitgevoerd vanaf een Windows server.

Het zou geen recensie zijn zonder het te hebben over de vraag of de service tijdens het testen werkte. In de tests die we uitvoerden, zagen we een aanzienlijke toename van het verkeer naar onze websites. De hoeveelheid verkeer varieerde natuurlijk afhankelijk van het pakket dat we kozen.

Bovendien had een van onze sites al een redelijk goede ranking, en we wilden zien of de service dit nog verder kon verbeteren. Toen we met de test begonnen, stond de site op de 13e positie in de meeste zoekresultaten op het door ons opgegeven trefwoord.

Na het gebruik van deze dienst voor een maand, merkten we een stijging naar de 9e plaats. Dat resultaat is beter dan de meeste andere diensten die beweren de zoekresultaten rankings te verhogen.

Echter, we zagen nog betere resultaten toen we de dienst bleven gebruiken. Testen op meerdere sites, we zagen de beste resultaten na zes weken. Wat betreft de site hierboven, deze sprong van de 9e plaats na een maand naar de 5e plaats na zes weken.

Hoewel deze resultaten voor iedereen anders zullen zijn, werden onze tests uitgevoerd op meerdere sites met verschillende inhoud en populariteit. Nog eens vier weken en we slaagden erin om de #1 positie te bereiken voor een 5200 maandelijkse zoekterm enkel door CTR manipulatie.

Van de 13e positie in de zoekresultaten naar #1 na 10 weken was slechts één voorbeeld van de verbazingwekkende resultaten die we kregen.

De Negatieven van het Testen

Na veel testen in het afgelopen jaar heb ik één negatief punt over SERP Empire dat ik met de eigenaar bespreek om te proberen het te veranderen.

De tool gebruikt de ingebouwde functie “google search” van chrome en firefox om te zoeken naar de trefwoorden en gaat niet naar de google homepage en gebruikt daar de zoekbalk. (betekent dat ze de zoekwoorden zoeken in de URL-balk en standaard browser zoeken is Google).

Omdat ze de google zoekbalk niet gebruiken op de google homepage, worden alle toetsaanslagen die de Google Suggest triggeren niet verzonden.

De eigenaar vertelt me dat hij van plan is om deze functie binnenkort vrij te geven, maar heeft dit op dit moment nog niet gedaan.