Website Traffic Generator – Koop echt menselijk websiteverkeer

Website Traffic Generator van linkbuildingexperts.be is een extra tool om hoger te scoren in Google. Wij zorgen voor echt menselijk websiteverkeer vanuit Google.  Verkeer is het hoofddoel van alle webmasters. De enorme hoeveelheid websites in een domein creëert een groot probleem voor elke website-eigenaar die het verkeer van zijn website wil stimuleren. Gebruik onze Website Traffic Generator en zal merken dat je extra veel organische bezoekers krijgt van Google.

Met  de Website Traffic Generator van linkbuildingexperts.be zult u in staat zijn om een enorme hoeveelheid organisch verkeer te ontvangen dat u altijd al hebt gewild. Het stelt u in staat om duizenden bezoekers naar uw blog of website te genereren.  Het verkeer dat gegenereerd wordt door onze Traffic Generator is veilig met het Google zoekalgoritme. Het verhoogt ook uw zoekmachine rang evenals Alexa rankings.

Website Traffic Generator – Echt menselijk websiteverkeer van Google

Ken je het probleem ook, je hebt een volledig geoptimaliseerde website, je hebt zeer veel goede backlinks en toch gaat je website niet hoger in Google. Wat je ontbreekt zijn veel organische bezoekers.

Waarom staat Bol.com, Coolblue.be , Reisbureau Tui … steeds op 1 of 2 in Google op al hun belangrijkste zoekwoorden? Wel omdat ze elke dag duizenden organische bezoekers krijgen van Google. Google ziet het massa bezoek en zegt hé die site is interessant want die wordt heel veel bekeken, die ga ik hoog plaatsen in de ranking.

Echt waar zo gebeurd het  nu eenmaal, dus wat heeft jou website nodig om hoger te scoren extra, bezoekers, bezoekers, bezoekers en daar zorgen wij voor!

Met de Website Traffic Generator van linkbuildingexperts.be  kunt u gericht websiteverkeer kopen van echte menselijke klikkers met hoogwaardige IP-adressen. Wij hebben meer dan 100.000 geregistreerde klikkers, en u kunt zich richten op elk land en elke taal!

Verbeter SEO met CTR manipulatie

Verbeter uw SEO ranking posities door het verhogen van de click-through van uw zoekwoorden. De CTR is de SEO sleutelfactor die Google positieve gebruikerssignalen laat zien. Probeer het grootste woonnetwerk voor CTR manipulatie. Krijg echte klikken van Google zoekresultaten (SERP) om uw click-through-rate (CTR) en SEO website rankings te verhogen. Bot verkeer en organische klikken van CTR boost worden geregistreerd in de beste metriek tools.150 landen zijn beschikbaar.

CTR boost

Bestel websiteverkeer en verhoog je CTR

Voor 50 kliks per dag € 159
Voor 100 kliks per dag € 199
Voor 150 kliks per dag € 239
Voor 200 kliks per dag € 279
Voor 300 kliks per dag € 349
Voor 400 kliks per dag € 399
Voor 500 kliks per dag € 449

De overeenkomst kan maand per maand opgezegd worden. We kunnen klikkers vanuit Google naar jou website brengen vanuit elk land. Ze  komen vanuit Google binnen op jou belangrijkste zoekwoorden. De bezoekers zal je zien verschijnen in je Google Analytics en Google Serach Console.

Een voorbeeld. We stuurden 7 dagen lang enkele duizenden extra bezoekers naar onze website.

Wat zie je in Google search console?

Waarom websiteverkeer kopen?

De Website Traffic Generator van linkbuildingexperts.be gebruikt echte mensen om naar uw zoekwoorden te zoeken in Google en vervolgens op uw vermeldingen te klikken, waardoor echt organisch verkeer naar uw website wordt geleid. Dit verhoogt de click-through rate (CTR) voor uw zoekmachine resultaten pagina (SERP) vermelding, wat een zeer positief SEO ranking signaal kan zijn.

Heeft CTR invloed op rankings?

Een paar jaar geleden deed Moz’s Rand Fishkin een CTR case studie die zijn site van #7 naar #1 bracht in minder dan 3 uur door klikken naar zijn Google Zoekmachine Resultaten Pagina’s (SERP’s) te sturen.

Dit waren echte mensen, die echte klikken maakten. Dit was het eerste bewijs dat click-through rate (CTR) een factor was die de SERPs zwaar kon doen bewegen.

CTR is een Ranking Factor

Coreter Media, een toonaangevend Brits SEO bedrijf, publiceerde een case studie met trefwoorden die al in de top 5 stonden (gemiddelde positie van 4.7) en die 800 – 1.000 zoekopdrachten per maand kregen.

Na slechts een paar dagen van het verzenden van ongeveer 15-25 gebruikers per dag sprong ik van 4,7 naar 2,7 en bleef stijgen naar 1,7 na ongeveer een week.

Helaas zijn er geen garanties bij SEO, tenzij u toevallig Google bezit. Er zijn talloze factoren die de positie in zoekmachines kunnen beïnvloeden. En, realistisch gezien, moeten de meeste sites hun inspanningen richten op traditionele SEO voordat ze zelfs maar denken aan het gebruik van niet-traditionele technieken zoals onze Website Traffic Generator.

Dat gezegd hebbende, er is veel bewijs dat CTR manipulatie effectief kan zijn

Hoewel backlinks en content de dominante factor blijven bij SEO, lijkt Google de laatste jaren meer te kijken naar feedbacksignalen van gebruikers, zoals engagement, retentie en bounce rates.

Wij denken dat Google zich zal blijven verwijderen van externe signalen zoals backlinks en zich meer zal richten op signalen met betrekking tot de gebruikerservaring. Dit lijkt al te zijn gebeurd met YouTube: video’s werden vroeger gerangschikt op basis van duimpjes omhoog, het aantal views en commentaren. Nu draait het allemaal om gebruikerservaring. Als iemand de video meteen weer verlaat, scoort hij lager. Als ze de video volledig bekijken, wordt hij hoger gerangschikt. Wij denken dat dezelfde factoren worden toegepast in de SERP’s (search engine results pages).

Alle SEO inspanningen kunnen een element van risico met zich meebrengen. Sommige technieken zijn zeker riskanter dan andere. Linkbuildingexperts heeft echte menselijke clickers in dienst, dus wij denken dat het gebruik van onze dienst om SEO-verkeer te kopen veel minder riskant is dan het gebruik van geautomatiseerde of robotmatige klikmethoden. Maar, zoals alle SEO strategieën, is er een element van risico omdat Google’s algoritme onbekend is en op elk moment kan veranderen. Dat gezegd hebbende, is het onwaarschijnlijk dat het gebruik van Linkbuildingexperts  zou resulteren in enige vorm van penalty, anders zou het gemakkelijk zijn om websites van concurrenten te bestraffen.

Het eenmaal zo, veel bezoekers organisch uit Google zorgt voor een stijging. Omdat Google uw website belangrijker gaat vinden. Heb je 100 tot 200 unieke bezoekers per dag, Wij maken er 1000 tot 2000 van via onze Website Traffic Generator.

Wij hebben een zoekplatform waar website-eigenaren en marketeers gericht websiteverkeer kunnen kopen om SEO rankings te verbeteren. Wij betalen onze pool van meer dan 100.000 klikkers om uw zoekwoorden te zoeken en uw website te bezoeken, het stimuleren van echte organische zoekverkeer en het stimuleren van uw SERP click-through rate (CTR).

Onze klikkers installeren een browser extensie die ons in staat stelt om hun gedrag te volgen en te verifiëren dat zij uw klikorders voltooien.

Gebruikers zoeken naar uw trefwoord op Google, zoals elke natuurlijke zoeker zou doen. Dan scrollen ze naar beneden en navigeren door de zoekresultaten pagina’s totdat ze uw site vinden. Zij zullen op uw URL klikken om uw site te bezoeken. Eenmaal op uw site, zullen ze op en neer scrollen en ongeveer 60 seconden op de pagina blijven. Als u wilt kunt u een tweede interne pagina voor hen specificeren om op uw site te bezoeken. Op geen enkel moment zullen ze op de terugknop klikken. Als ze klaar zijn, verlaten ze het tabblad, zonder terug te keren naar Google.

Een paar jaar geleden deed Moz’s Rand Fishkin een CTR case studie die zijn site van #7 naar #1 bracht in minder dan 3 uur tijd door kliks naar zijn organische zoekresultaten te sturen. Dit waren echte mensen, die echte kliks maakten. Dit was de eerste echte indicatie dat click through rate (CTR) een factor was die organische resultaten in de SERPs sterk kon doen bewegen.

 

Waarom je organische CTR’s MOET verhogen (en hoe je het moet doen)

Website Traffic Generator De impact van zoekopdrachten, lange en korte klikken, en click through rate op Google’s rankings – Whiteboard Friday
Naast het kopen van website verkeer zijn er een aantal andere dingen die je zelf kunt doen om je organische CTR te verhogen en je SEO te verbeteren. Het optimaliseren van uw titel en meta tags. Het optimaliseren van uw on-page inhoud om betrokkenheid te verhogen. Het optimaliseren van uw site structuur, om ervoor te zorgen dat elke pagina goed is afgestemd op specifieke (en, idealiter, long-tail) zoekwoorden. En, natuurlijk, een miljoen andere dingen die u kunt doen vanuit een SEO-perspectief die buiten het bereik van deze FAQ’s vallen.

Google Analytics en andere analyseprogramma’s tellen een bounce als een sessie van één pagina. Als onze klikkers uw site bezoeken, slechts op één pagina blijven, en dan vertrekken, wordt dat geteld als een bounce.

Het goede nieuws is dat u een tweede URL aan uw bestelling kunt toevoegen (zonder extra kosten). Klikers zullen de tweede URL bezoeken nadat de timer van de eerste URL is afgelopen, en Google Analytics zal dit bezoek niet langer als een bounce beschouwen.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te weten dat bouncepercentage *niet* een SEO ranking factor is. Zie dit artikel voor meer informatie. (Samenvatting van het artikel: Google Search maakt geen gebruik van Google Analytics-gegevens, en weet zelfs niet of er een bounce heeft plaatsgevonden. Het bouncepercentage van uw site heeft geen invloed op uw SEO-rangschikking).

“Engagement”, echter, is een factor. Als onze klikker op uw resultaat zou klikken, en vervolgens onmiddellijk terug zou klikken naar de SERPs, zou dit niet helpen, omdat Google Search dit zou registreren als een lage betrokkenheid. Maar dat is niet wat er gebeurt. In plaats daarvan blijft de klikker op uw site voor een periode van ten minste 1-2 minuten. Wanneer die tijd voorbij is, sluit de browser tab automatisch – de clicker klikt NOOIT op de ‘BACK’ knop. DAN moeten ze nog eens 30-60 seconden wachten voordat ze hun volgende klikopdracht beginnen, die in een nieuw browsertabblad wordt uitgevoerd. Google Search kan registreren dat dezelfde bezoeker is teruggekeerd, maar de bezoeker zal een nieuw tabblad gebruiken en er zullen minstens 90-120 seconden zijn verstreken sinds de laatste zoekopdracht. Zo is uw click through rate verhoogd, en het engagement signaal blijft sterk, ondanks wat Google Analytics misschien laat zien.

linkbuildingexperts.be heeft klikkers in elk land van de wereld en u hebt de optie om uw klikorders te beperken tot alleen echte menselijke klikkers die zich fysiek in uw land bevinden.

We staan niet toe dat onze klikkers proxies of VPN’s gebruiken, dus wanneer u websiteverkeer uit een specifiek land koopt, weet u dat de kliks echt van echte klikkers komen die zich daadwerkelijk in dat land bevinden.

Wij ondersteunen elke land,

Spanje (Google.es)
Amerika (Google.com)
Engeland (Goolge.co.uk)
Nederland (Google.nl)
Belgie (Google.be)
Duistland (Google.de)

En nog veel meer!

Ja, wij maken gebruik van een aantal eigen methoden om ervoor te zorgen dat al onze klikkers echte mensen zijn met echte IP-adressen van hoge kwaliteit – geen robots, VPN’s of proxies zijn ooit toegestaan. Veel mensen zoeken naar bots voor organisch verkeer of Google-zoekbots, maar dit werkt niet alleen niet, het kan averechts werken en schade veroorzaken.

CTR of Klikfrequentie definitie

De CTR is de click-through rate, ofwel de doorklikratio van je website, lees hier meer over CTR
Een ‘goede’ CTR voor je bedrijf hangt af van een combinatie van factoren. We zullen zo dadelijk ingaan op enkele benchmarks, maar het belangrijkste is niet hoe je je verhoudt tot andere bedrijven  het gaat erom of je je eigen eerdere inspanningen verbetert.

Wat zegt Google over CTR?

Google zelf heeft het belang van CTR bij meerdere gelegenheden verklaard.

“Bovendien zijn klikgegevens (de websitelinks waarop een gebruiker daadwerkelijk klikt) belangrijk voor de beoordeling van de kwaliteit van de zoekresultatenpagina. Zoals Google’s voormalige hoofd van zoekkwaliteit Udi Manber getuigde:

De ranking zelf wordt beïnvloed door de klikgegevens. Als we ontdekken dat, voor een bepaalde zoekopdracht, hypothetisch gezien, 80 procent van de mensen klikt op resultaat nr. 2 en slechts 10 procent klikt op resultaat nr. 1, dan komen we na een tijdje tot de conclusie dat, wel, waarschijnlijk resultaat nr. 2 degene is die de mensen willen. Dus wisselen we het om.

Getuigenissen van Sergey Brin en Eric Schmidt bevestigen dat klikgegevens belangrijk zijn voor vele doeleinden, waaronder, als belangrijkste, het geven van “feedback” over de vraag of de zoekalgoritmen van Google zijn gebruikers resultaten van hoge kwaliteit bieden”.

“Het gebruik van klik- en bezoekgegevens om resultaten te rangschikken is zeer redelijk en logisch, en het negeren van de gegevens zou dom zijn geweest. [Het is vrij duidelijk dat elke redelijke zoekmachine de klikgegevens van hun eigen resultaten zou gebruiken om de kwaliteit van de zoekresultaten te verbeteren. Onregelmatig geklikte resultaten zouden naar beneden moeten zakken omdat ze minder relevant zijn, en regelmatig geklikte resultaten zouden naar boven moeten borrelen.” en daar zorgt onze Website Traffic Generator voor!


Klikfrequentie (CTR): definitie

Een verhouding die aangeeft hoe vaak mensen die uw advertentie of gratis productvermelding zien, erop klikken. Aan de hand van de klikfrequentie (CTR) kunt u meten hoe goed uw zoekwoorden, advertenties en gratis vermeldingen presteren.

  • De CTR is het aantal klikken op uw advertentie gedeeld door het aantal keren dat uw advertentie is weergegeven: klikken ÷ vertoningen = CTR. Als u bijvoorbeeld 5 klikken en 100 vertoningen zou hebben, zou uw CTR 5% zijn.
  • Elk van uw advertenties, vermeldingen en zoekwoorden heeft een eigen CTR, die wordt vermeld in uw account.
  • Een hoge CTR is een goede indicatie dat gebruikers uw advertenties en vermeldingen nuttig en relevant vinden. De CTR draagt ook bij aan de verwachte CTR van uw zoekwoord, die een onderdeel is van de advertentierangschikking. Een goede CTR is afhankelijk van hetgeen waarvoor u adverteert en in welke netwerken u dit doet.
  • U kunt de CTR gebruiken om te bepalen welke advertenties, vermeldingen en zoekwoorden effectief zijn en welke moeten worden verbeterd. Hoe groter de samenhang tussen de zoekwoorden, advertenties en vermeldingen en uw bedrijf, des te groter de kans dat een gebruiker die op uw zoekwoordcombinatie heeft gezocht, ook op uw advertentie of vermelding klikt.

Gerelateerde links